Αθλητικά

Το φωνάζει Έλληνας τεχνικός: “Θα επανέλθει ο ΠΑΟΚ” – Το φαβορί για τίτλο

Το φωνάζει Έλληνας τεχνικός: "Θα επανέλθει ο ΠΑΟΚ" - Το φαβορί για τίτλο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Φαλήρου, αλλά και στη μάχη που υπάρχει για το φετινό πρωτάθλημα.

Μιχάλης Γρηγορίου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας προπονητής  μιλώντας για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, την ομάδα στο τιμόνι της οποίας βρισκόταν μέχρι πρότινος, πριν την… «πτώση» στη Β Εθνική που επέφερε και την παραίτησή του, ενώ  σχολίασε και την φετινή μάχη του πρωταθλήματος, μη μπορώντας να χρίσει κάποιον ως φαβορί, αφού μένουν πολλά ενδιαφέρονται και ανταγωνιστικά παιχνίδια. 

Για τον υποβιβασμό του «Άγιαξ της Ηπείρου», σχολίασε πως: «Θα μπορούσα να είμαστε καλύτερα, αλλά από θέματα υγείας είναι όλα καλά. Φεύγω με ανάμεικτα συναισθήματα γιατί ήρθα σε μα ιστορική ομάδα. Ο κόσμος  ήτανε δίπλα μας μέχρι τη τελευταία στιγμή. Δεν μετανιώνω ότι δούλεψα στον ΠΑΣ, ασχέτως με τη κατάληξη και τις συνθήκες. Θα έλεγα ότι τις συγκαταλέγω στις θετικές μου εμπειρίες.

Οι ομάδες χτίζονται, διαμορφώνονται και οργανώνονται από το καλοκαίρι. Και ο πρόεδρος στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι έγιναν λάθη και ήταν πολλά. Δεν σημαίνει ότι όλα τα λάθη μπορείς να τα διορθώσεις και ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν σε αυτά που δεν μπορούν να διορθωθούν. Αλλά δεν παύει να είναι μια εμπειρία που θα με βοηθήσει».

Για την ήττα του ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης: «Ο Ολυμπιακός έκανε μια δίκαιη νίκη, όμως παίζει ρόλο και η πορεία του ΠΑΟΚ που προερχόταν από αντίστροφα ανάλογες ψυχολογίες. Ο Ολυμπιακός έκανε μια τεράστια πρόκριση, ενώ ο ΠΑΟΚ μετά από μια εξαιρετική ευρωπαϊκή χρονιά αποκλείστηκε. Αυτό δεν παύει να είναι ένα στενάχωρο γεγονός. Επίσης, ήταν πολύ κοντινά τα παιχνίδια και η ψυχολογία είναι αυτή που περνάει όταν μεσολαβούν περίπου 72 ώρες»

Βλέπουμε κάτι που δεν ξέρω αν θα το ξαναδούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα δώσω φαβορί γιατί είναι τόσο κλειστά τα παιχνίδια, κρίνονται σε λεπτομέρειες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθεί το εκάστοτε παιχνίδι. Είχαμε δει τον Παναθηναϊκό να επανέρχεται στη μάχη του Πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός πριν 2 μήνες δεν υπήρχε καν στο κάδρο και τώρα το διεκδικεί, και φυσικά υπάρχουν και οι άμεσοι διεκδικητές, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Όλα εναλλάσσονται με κινηματογραφική ταχύτητα, οπότε δεν θα πω ότι η ΑΕΚ είναι το φαβορί γιατί έχει ακόμα πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά!», είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

paok35599

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top