Το Scorpios Music Bar, ένα μικρό μπαρ στην Καλλιθέα, κυριαρχεί στα social media το τελευταίο διάστημα, με την ΕΛΑΣ να παίρνει έμπνευση απ’ αυτό για να προωθήσει τα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας.

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό; Το τιμόνι ΔΕΝ είναι για σένα. ΠΑΜ. Μάθε το γιατί», αναφέρει το μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter.

Το αυθεντικό βίντεο του μαγαζιού:

@scorpiosmusicbarathens

Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls

♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο, η γυναίκα που μας ξεναγεί στο μικρό μπαρ της Καλλιθέας μας γνωρίζει και τις κοπέλες του μαγαζιού, δύο εκ των οποίων είναι από τη Ρωσία.

Πάντως μετά από αυτό το βίντεο ήρθε η διευκρίνιση πως «το μαγαζί μας δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικές υπηρεσίες» για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

@scorpiosmusicbarathens

Μετά την αναφορά του προηγούμενου βίντεο μας, σας ξεκαθαρίζουμε ότι το μαγαζί μας δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικές υπηρεσίες. Σας ευχαριστούμε πολύ! #μπεςφοργιου #scorpiosmusicbarathens #girls

♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens