Αθλητικά

Τον… απαξίωσε ο Γιοβάνοβιτς και φέρνει τώρα 1 εκατ. – Χαφ υπογράφει πριν τον Ιωαννίδη με εισήγηση Τερίμ!

Τον… απαξίωσε ο Γιοβάνοβιτς και φέρνει τώρα 1 εκατ. - Χαφ υπογράφει πριν τον Ιωαννίδη με εισήγηση Τερίμ!

Κλείνουν άμεσα δύο διαφορετικές υποθέσεις στο Τριφύλλι. Ο ένας ανανεώνει με γενναία αύξηση και στη συνέχεια βγαίνει στην αγορά για υπερήφανη πώληση και ο δεύτερος αν και τον είδαμε ελάχιστα με τα πράσινα, αναμένεται να φέρει μία εξαιρετική πρόταση και χρήματα στα ταμεία.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία έφτασε στα αυτιά τού sportdog για κάποιον παίκτη τού Παναθηναϊκού που βρίσκεται στο εξωτερικό, με τη μορφή δανεισμού από τους Πράσινους, και φαίνεται ότι το προσεχές καλοκαίρι μπορεί να υπάρξουν ευχάριστα για το κλαμπ.

Αναφερόμαστε στον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, που για όποιον δεν το θυμάται ανήκει ακόμα στο Τριφύλλι και, μάλιστα, στο πρώτο μισό τής τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ήταν στο ρόστερ της ομάδας – Την περίοδο, δηλαδή, που στο τιμόνι του κλαμπ ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στις αρχές Γενάρη αποφασίστηκε να δοθεί με τη μορφή δανεισμού και βρέθηκε άκρη, τελικά, στην Κροατία με την Χάιντουκ Σπλιτ – Ομάδα που, παραδοσιακά, ο Παναθηναϊκός έχει κάποιες επαφές. Κι εδώ είναι που ξεκινούν τα παράξενα: Κατάφερε να βρει χώρο στην ομάδα, παρότι ήταν παίκτης που έφτασε τον Γενάρη στο ρόστερ, και μάλιστα έχει ήδη 8 συμμετοχές με την ομάδα, 1 γκολ και 1 ασίστ!

Ο Λάζλο έχει καλό όνομα στο κροατικό ποδόσφαιρο, αφού από εκεί τον είχε αποκτήσει ο Παναθηναϊκός έναν χρόνο πριν, από την Όσιγιεκ, πληρώνοντας μάλιστα ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ. Στην Ελλάδα δεν κόλλησε, δεν βρήκε ποτέ χρόνο και θέση στην 11άδα, αλλά μην αποκλείσετε το προσεχές καλοκαίρι να βάλει χρήματα στο ταμείο του από την πώλησή του.

Η πληροφορία που υπάρχει, μάλιστα, αναφέρει ότι δεν αποκλείεται να “πιάσει” ακόμα και περισσότερα από όσα κόστισε, αν και το ποσό δεν αναμένεται να φτάσει το 1 εκατ. ευρώ – Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μπορεί να έχει κέρδος. Γιατί και η Χάιντουκ δεν είναι αρνητική στην προοπτική να τον αγοράσει, ενώ και στην πατρίδα του υπάρχει ενδιαφέρον για να επιστρέψει – Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην Ουγγαρία είναι βασικός μέλος της εθνικής ομάδας, με δεκάδες παρουσίες και 3 γκολ.

Δεν είναι μόνο ο Ιωαννίδης που μπορεί να πωληθεί με καλά λεφτά – Αυτόν… ζαχαρώνουνν στη Γερμανία!

Μια και αναφερόμαστε σε μη αναμενόμενες πωλήσεις που μπορεί να γίνουν το προσεχές καλοκαίρι, δεν είναι μόνο ο Κλεϊνχέισλερ που μπορεί να φέρει λεφτά στα ταμεία αλλά και ο Τσέριν! Ο 24χρονος αμυντικός μέσος φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά με τον Παναθηναϊκό και δεν είναι τυχαίο ότι παρακολουθούν την περίπτωσή του ομάδες από τη Γερμανία.

Οι Πράσινοι είχαν δώσει κάπου γύρω στις 600.000 ευρώ στη Νυρεμβέργη πριν από δύο χρόνια (το καλοκαίρι του 2022) για να τον αποκτήσουν, κι από τότε ο Τσέριν έχει αυξήσει κατά 1 εκατ. ευρώ το market value (τώρα βρίσκεται στα 3 εκατ. ευρώ) και έχει ωριμάσει στο παιχνίδι του.

Να ξεκαθαρίσουμε, βέβαια, κάτι: Οι Γερμανοί έχουν μεν μεγάλα πορτοφόλια, αλλά είναι νοικοκυρεμένοι οικονομικά και σπάνια δίνουν πολλά χρήματα για μεταγραφές. Πολύ περισσότερο σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι το ελληνικό, που δεν έχει μεγάλη προβολή. Παρόλα αυτά έχει potential, γνωρίζουν την περίπτωσή του στη Bundesliga, και δεν θα ήταν απίθανο να υπάρξει πρόταση στα 3+ εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Το ζήτημα είναι τι θα αποφασίσει να κάνει το Τριφύλλι σε μια τέτοια προοπτική.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός, τώρα, βρίσκεται σε επαφές μαζί του για να υπογράψει νέο συμβόλαιο (το υπάρχον ολοκληρώνεται το 2026), προκειμένου να του αναπροσαρμόσει κατά πολύ προς τα πάνω τις αποδοχές αλλά και να επεκτείνει τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας. Και μετά όποιος πιστός, ας προσέλθει…

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταίο “δώρο” Γιαννακόπουλου σε Αταμάν – Ντελγκάδο και Γουάιλι για ΠΑΟ – Φτιάχνει δικό του… Πετρούσεφ!

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top