Κόσμος

Τον «Μονομάχο» θα αναπαραστήσουν οι Μασκ και Ζούκερμπερκ – Πιθανή τοποθεσία της μάχης τους το… Κολοσ…

musk zuckeburg1

Τον «Μονομάχο» θα αναπαραστήσουν οι Μασκ και Ζούκερμπερκ – Πιθανή τοποθεσία της μάχης τους το… Κολοσσαίο;

Η κόντρα ανάμεσα στους Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούερμπεργκ δεν φαίνεται να τελειώνει, αν δεν δοθεί η πολυσυζητημένη μάχη μεταξύ τους. Τώρα, ο Elon Musk άφησε να εννοηθεί ότι η αναμέτρησή του με τον Ζούκερμπερκ θα γίνει στο Κολοσσαίο της Ρώμης.

Ο ιδιοκτήτης του X – πρώην Twitter – έγραψε στο Twitter το πρωί της Παρασκευής ότι συμφωνήθηκε η τοποθεσία. Την αναγγελία της τοποθεσίας έκανε, αφού προηγουμένως έγραψε στο Twitter «Gladiator» (Μονομάχος) μαζί με δύο emojis με σπαθιά.

«Ο αγώνας θα γίνει υπό τη διαχείριση των ιδρυμάτων μου και του Zuck (όχι του UFC)», έγραψε στο Twitter ο μεγιστάνας της Tesla. «Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει σε αυτή την πλατφόρμα και τη Meta. Τα πλάνα στην κάμερα θα είναι της αρχαίας Ρώμης, άρα τίποτα απολύτως σύγχρονο».

«Μίλησα με την πρωθυπουργό της Ιταλίας και τον υπουργό Πολιτισμού. Συμφώνησαν για μια επική τοποθεσία».

Ο Μασκ, ο οποίος, σύμφωνα με την dailymail.co.uk, έχει γίνει κάτι σαν άνθρωπος του λαού από τότε που ανέλαβε το Twitter, δήλωσε στους χρήστες του X πως «ό,τι γίνει θα αποδώσει σεβασμό στο παρελθόν και το παρόν της Ιταλίας».

Όσο για το κέρδος; Σύμφωνα με τον ίδιος, «όλα τα έσοδα πηγαίνουν στους βετεράνους». Φυσικά, υπάρχει κάποια επιχειρηματική οπτική γωνία στον αγώνα, με τον Musk να επιβεβαιώνει ότι το Twitter Blue, ή οι συνδρομητές στο προφίλ του, θα λάβουν «μπόνους», παρασκηνιακό υλικό.

Το Λας Βέγκας είχε αρχικά προταθεί ως πιθανή τοποθεσία για έναν φανταστικό αγώνα μεταξύ του δισεκατομμυριούχου του Facebook Zuckerberg και του επικεφαλής του X [πρώην Twitter] Musk, ωστόσο, δημοσιεύματα τον Ιούνιο υποστήριζαν ότι το Κολοσσαίο θα μπορούσε να είναι μια επιλογή.

Πότε θα γίνει ο αγώνας;

Η προτεινόμενη ημερομηνία της πιθανής σύγκρουσης μεταξύ των δύο τιτάνων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης, με την 26η Αυγούστου να αναφέρεται ως πιθανή επιλογή και για τις δύο πλευρές. Ωστόσο, ο Μασκ δήλωσε την Κυριακή ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για έναν τραυματισμό.

Σε ένα τελευταίο του tweet, ο Μασκ μοιράστηκε τα αποτελέσματα της μαγνητικής του, γράφοντας: «Πέρασα 3 ώρες σε ένα μηχάνημα μαγνητικής τομογραφίας τη Δευτέρα. Το συμπέρασμα είναι ότι η σύντηξη C5/C6 είναι σταθερή, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα με τη δεξιά ωμοπλάτη μου που τρίβεται πάνω στα πλευρά μου, το οποίο απαιτεί μια μικρή χειρουργική επέμβαση. Η ανάρρωση θα διαρκέσει μόνο μερικούς μήνες».

To Top