Κόσμος

Τρενάκι σε λούνα παρκ στις ΗΠΑ «κόλλησε» και οι επιβάτες κρέμονταν ανάποδα για ώρες – «Υπήρξε μηχανι…

lounapark

Τρενάκι σε λούνα παρκ στις ΗΠΑ «κόλλησε» και οι επιβάτες κρέμονταν ανάποδα για ώρες – «Υπήρξε μηχανική βλάβη»

Οι επισκέπτες ενός φεστιβάλ στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ έζησαν μια απίστευτη εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη… Το τρενάκι που ανέβηκαν στο λούνα παρκ «κόλλησε» αφήνοντάς τους να κρέμονται ανάποδα για ώρες. Οκτώ επιβάτες έμειναν στον… αέρα όταν μια μηχανική βλάβη σταμάτησε το τρενάκι στο φεστιβάλ Forest County Festival στο Γουισκόνσιν, δήλωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής.

«Υπήρξε μια μηχανική βλάβη με το τρενάκι που κόλλησε στην όρθια θέση. Το λούνα παρκ επιθεωρήθηκε πρόσφατα από την πολιτεία», δήλωσε ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικά οχήματα, εννέα ασθενοφόρα και 50 άτομα από τρεις κομητείες.

Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν διασώστη να σκαρφαλώνει στο πλάι του Fireball, ενώ οι επιβάτες ήταν ανάποδα. Ένας πυροσβέστης, εκτός υπηρεσίας, που έτυχε να βρίσκεται στο συγκεκριμένο πάρκο συμβούλευσε την πυροσβεστική της πόλης σχετικά με τις πιθανές επιλογές διάσωσης. Λόγω του μεγάλου ύψους του συγκεκριμένου παιχνιδιού, κλήθηκαν να βοηθήσουν με ειδικό εξοπλισμό ομάδες διάσωσης. Οι επιβάτες περίμεναν να έρθει ένα φορτηγό με σκάλα και πλατφόρμα 30 μέτρων από απόσταση 45 λεπτών.

Ο πρώτος επιβάτης επέστρεψε σε στέρεο έδαφος στις 3:20 μ.μ., περίπου δύο ώρες μετά την αποστολή των συνεργείων έκτακτης ανάγκης, ενώ ο τελευταίος επιβάτης έφτασε στο έδαφος στις 5:01 μ.μ. – περισσότερες από τρεις ώρες… Εννέα πολίτες έλαβαν ιατρική περίθαλψη από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και ένα άτομο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Aspirus Rhinelander.

To Top