Κόσμος

Τρομακτικό βίντεο με εκτοξευτή πυραύλων να εκρήγνυται στο πρόσωπο YouTuber – Έπαθε κατάγματα στο κρα…

rouketa2

Τρομακτικό βίντεο με εκτοξευτή πυραύλων να εκρήγνυται στο πρόσωπο YouTuber – Έπαθε κατάγματα στο κρανίο και εγκαύματα

Τρομακτικό είναι ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει τη στιγμή που ένας βετεράνος του αμερικανικού στρατού και YouTuber τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένας εκτοξευτής πυραύλων εξερράγη στα χέρια του. Ο Άνταμ Νόουλς υπέστη κατάγματα στο κρανίο και φριχτά εγκαύματα.

Ο ίδιος και η ομάδα του στο δημοφιλές κανάλι δοκιμών όπλων στο YouTube Ballistic High-Speed γύριζαν τον Νοέμβριο ένα βίντεο που έδειχνε τις επιπτώσεις της backblast, δηλαδή της απελευθέρωσης θερμών αερίων από το πίσω μέρος ενός εκτοξευτή πυραύλων. Τελικά, όμως, όλα κατέληξαν σε μια «καταστροφική αποτυχία».

Στο τελευταίο πλάνο της ημέρας στις 13 Νοεμβρίου, καθώς ο Νόουλς τοποθέτησε έναν εκτοξευτή RPG-7 στον ώμο του, για να δείξει τι θα συνέβαινε, το όπλο εξερράγη. Ο YouTuber τραυματίστηκε σοβαρά και έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, σύμφωνα με τη New York Post.

Ο Νόουλς είδε αρκετά αργότερα τις σκηνές από τον σοβαρό τραυματισμό του και είπε ότι δε θυμόταν τίποτα από όσα συνέβησαν μετά την έκρηξη. «Θυμάμαι ότι μέτρησα μέχρι το ένα και το επόμενο που θυμάμαι είναι να είμαι στο έδαφος και τα χέρια μου να έχουν μαυρίσει».

Η έκρηξη προκάλεσε στον βετεράνο του αμερικανικού στρατού κάταγμα στο κρανίο, εγκεφαλική αιμορραγία, σπάσιμο στο σαγόνι, εγκαύματα τρίτου βαθμού και αρκετά θραύσματα στο κορμί του.

Μέχρι στιγμής ο ίδιος έχει υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία και μεταμοσχεύσεις δέρματος με τον λογαριασμό να έχει φτάσει ήδη τις 300.000 δολάρια.

To Top