Αθλητικά

Τρομερός ΠΑΟΚ, υπέταξε εκ νέου τον Παναθηναϊκό με ανατροπή και πήγε τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερός ΠΑΟΚ, υπέταξε εκ νέου τον Παναθηναϊκό με ανατροπή και πήγε τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την κρίσιμη στιγμή ο ΠΑΟΚ γύρισε διακόπτη και με 3-1 σετ πήγε τελικό και αποτελείωσε τον Παναθηναϊκό που πλέον οδεύει σε μια καταστροφική σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-1 σετ (25-27, 25-17, 25-20, 25-22), συνεχίζοντας το σερί νικών, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα επί του σημερινού του αντιπάλου. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τον Βαν Ντεν Ντρις και τον Σκρεντάου, οι οποίοι έδωσαν σημαντικές λύσεις στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από το πρώτο σετ, οι δύο ομάδες έδειξαν στο κοινό πως η αναμέτρηση θα ήταν για γερά νεύρα. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ένα γρήγορο προβάδισμα δύο πόντων (3-1), όμως ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε την εις βάρος του διαφορά, φτάνοντας στο +2 (7-9).

Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν, φέρνοντας στο σετ στα ίσα (9-9), και τους δύο αντιπάλους να συνεχίζουν κοντά στο σκορ. Η μία ισοπαλία διαδεχόταν την άλλη, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να αποκτά διαφορά τριών πόντων (20-17). Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου με τον Ερνάντες στο σερβίς ισοφάρισε ξανά (20-20), όμως ξανά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τους Ντεν Ντρις και Γιόρνα να κάνουν το 22-20.

To Top