Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: «Μακάρι να είναι όλα ψέματα» – Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή

karras

Βασίλης Καρράς: «Μακάρι να είναι όλα ψέματα» – Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή

Σταθερά αισιόδοξος και με πλήρη διαύγεια δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή ο Βασίλης Καρράς το τελευταίο διάστημα ο οποίος ακολουθεί κατά γράμμα τις υποδείξεις των γιατρών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» του Mega, ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας με την σύζυγο και την κόρη του να είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Στενοί φίλοι και συνεργάτες ενημερώνονται συνεχώς από την οικογένεια του Βασίλη Καρρά για την πορεία της υγείας του.

Οι γιατροί αναμένουν, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων στις οποίες τον έχουν υποβάλλει ώστε να αποφασίσουν αν θα του δώσουν και πότε εξιτήριο.

Ο Ζαφείρης Μελάς δήλωσε στην εκπομπή του Mega: «ο Θεός να τον έχει καλά, να είναι υγιής, να βγει και να ξανάρθει πάλι κοντά μας. Μίλησα χθες με την γυναίκα του και μου είπε ότι είναι καλά. Είναι ανησυχητικό αλλά δεν ξέρουμε ακόμα, δεν ξέρουμε ακόμα. Θα δούμε. Ο Θεός είναι μεγάλος, δεν ξέρω. Η οικογένεια λέει ότι είναι καλά. Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λόγια».

Με τη σειρά του, ο Σταύρος Φωτιάδης υπογράμμισε στην ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού τα εξής. «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Όλη την αγωνία που έχει όλος ο κόσμος, την έχω και εγώ. Από μικρό παιδί, όταν ξεκινούσε ο Καρράς, ξεκινούσα και εγώ τότε την καλλιτεχνική μου καριέρα, οπότε έχω πάρα πολλά πράγματα να θυμάμαι. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για αυτό που συμβαίνει στον Βασίλη. Δεν έχω και την δύναμη να πάω να τον δω γιατί ακούω διάφορα, ας πούμε και ότι περνάει δύσκολα. Εγώ θέλω να ευχηθώ περαστικά, να είναι όλα ψέματα, να τον ξαναδούμε στις πίστες γιατί ο Βασίλης Καρράς είναι μια ιστορία μεγάλη στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Έχει διδάξει όλη τη νεολαία, έχει μάθει να τραγουδάει τα τραγούδια του. Κάνει τον αγώνα του και αυτός και οι γιατροί που τον παρακολουθούν. Μακάρι να είναι όλα ψέματα και κάποια στιγμή να τον δούμε να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να πει, “εδώ είμαι ρε, να πούμε”. Με την μαγκιά που έχει ο Βασίλης».

To Top