Αθλητικά

Βόμβα στην Εθνική: “Εισηγήθηκα στον Κωνσταντέλια να στείλει εξώδικο στον Πογιέτ”!

Βόμβα στην Εθνική: "Εισηγήθηκα στον Κωνσταντέλια να στείλει εξώδικο στον Πογιέτ"!

Δήλωση που μπορεί να σηκώσει τεράστιο ντόρο έκανε γνωστός νομικός όπου επισήμανε πως είπε στην οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή να στείλει εξώδικο στον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Λάκης Σημαιοφορίδης: Στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” στην “Βεργίνα Τηλεόραση” μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της οικογένειας του Γιάννη Κωνσταντέλια, όπου και ανέφερε ότι εισηγήθηκε να σταλεί εξώδικο στον Γκουστάβο Πογιέτ, για όσα είπε σαν αιτία της μη κλήση του νεαρού στην Εθνική ομάδα.

«Είναι πολύ στεναχωρημένος ο Γιάννης, από αυτές τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, γιατί ποτέ δεν είχε υποπέσει σε κάποιο σοβαρό παράπτωμα. Δεν μπορούν να καταλάβουν οι γονείς του και ο ίδιος ο Γιάννης, για ποιο λόγο έκανε αυτές τις δηλώσεις ο κ. Πογιέτ. Δεν σας κρύβω ότι η δική μου εισήγηση στην οικογένεια Κωνσταντέλια, ήταν η αποστολή εξωδίκου στην ΕΠΟ και στον ίδιο τον κ. Πογιέτ, να μας ενημερώσει δημοσίως, για ποιο πειθαρχικό παράπτωμα μιλάει, να πει στον κόσμο τι ήταν αυτό που έκανε ο Γιάννης και ήταν τόσο σοβαρό, ώστε να τον αποκλείσει από την εθνική ομάδα.

Δεν είναι δική μου απόφαση, είναι απόφαση της οικογένειας Κωνσταντέλια, γι αυτό και δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά θεωρώ ότι ο κ. Πογιέτ έχει κάνει μεγάλο λάθος, είναι προσωπική μου εκτίμηση και αξιολογική κρίση», είπε ο Λάκης Σημαιοφορίδης.

konstantelias
 

To Top