Αθλητικά

Βούιξε ο τόπος – Συνέδεσε… τον Σλούκα με το νέο του συμβόαλιο ο Ταβάρες – Όλη η αλήθεια

Βούιξε ο τόπος - Συνέδεσε... τον Σλούκα με το νέο του συμβόαλιο ο Ταβάρες - Όλη η αλήθεια

H Ρεάλ έχει ρίξει όλο το βάρος στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Έντι Ταβάρες και η μαδριλένη εφημερίδα AS έβαλε στην εξίσωση το ηγεμονικό συμβόλαιο που έωσε ο Παναθηναϊκός στον Κώστα Σλούκα.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γκάμπριελ Ντεκ ως το 2028 και η επιστροφή του Φακούντο Καμπάτσο με συμβόλαιο ως το 2027 είναι οι δυο μεγάλες κινήσεις που έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής η Ρεάλ και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με τον Έντι Ταβάρες.

Πρόθεση των πρωταθλητών Ευρώπης είναι να κρατήσουν τον θηριώδη σέντερ και μετά τον Ιούνιο του 2024, όταν δηλαδή ολοκληρωθεί το πενταετές συμβόλαιό του με τη Ρεάλ. Σε κάθε περίπτωση, οι διαπραγματεύσεις με τον τρεις φορές Αμυντικό της Χρονιάς στην EuroLeague και περσινό MVP του Final Four έχουν «κολλήσει».

Όπως αναφέρει η μαδριλένη AS, η Ρεάλ δεν μπορεί να προσφέρει συμβόλαιο άνω των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο μεικτά (κάτω από δυο εκατομμύρια καθαρά). Το ρεπορτάζ σημειώνει επίσης ότι οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση για τον Ταβάρες.

«Ο πιο κυρίαρχος σέντερ στην Ευρώπη θέλει ένα συμβόλαιο στα επίπεδα της αγοράς, το οποίο υπέγραψαν ηγέτες όπως ο Σλούκας με περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ καθαρά. Στα 31 του και στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του ο Ταβάρες θα θυσίαζε χρήματα με αντάλλαγμα περισσότερα χρόνια στο συμβόλαιό του, αλλά ακόμα και με αυτή την ευελιξία οι θέσεις και των δύο (σ.σ. Ρεάλ και Ταβάρες) δεν πλησιάζουν, υπάρχει μια αισθητή διαφορά χωρίς σημάδια επίλυσης» τονίζεται χαρακτηριστικά.

To Top