Αθλητικά

Βρήκε ελεύθερο καλύτερο από Μπερνάρ ο ΠΑΟ – “Τρομερή ποιότητα, τακτική αντίληψη – Ενδιαφέρον από Ιβηρική”!

Βρήκε ελεύθερο καλύτερο από Μπερνάρ ο ΠΑΟ - "Τρομερή ποιότητα, τακτική αντίληψη - Ενδιαφέρον από Ιβηρική"!

“Παίκτης τζόκερ, αλλά και πολυεργαλείο. Ταιριάζει με Μπακασέτα”. Οι Πράσινοι ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου άσου και στη λίστα τους πολύ ψηλά υπάρχει μία εξαιρετική περίπτωση…

Παναθηναϊκός: Επανήλθε στο ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού το όνομα του Ουριέλ Αντούνα, που είχε συνδεθεί ξανά με τους Πράσινους στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη (πριν από 1,5 μήνα δηλαδή!), καθώς το προσεχες καλοκαίρι ο 26χρονος διεθνής Μεξικανός εξτρέμ μένει ελεύθερος.

Αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα τής Κρουζ Αζούλ (είχε αρχίσει από τα τμήματα υποδομής τής Σάντος και μέσω της Μάντσεστερ Σίτι U23 είχε βρεθεί στην Γκρόνινχεν, τους Los Angeles και την Τσίβας), το market value βρίσκεται στα 4 εκατ. ευρώ και, φυσικά, η περίπτωσή του δεν περνάει απαρατήρητη από πολλές ομάδες στην Ευρώπη – Ήδη το όνομά του συζητιέται και στην Ισπανία αλλά και στην Ιταλία. 

Παίζει τόσο στα δεξιά τής επίθεσης, όσο και στα αριστερά, ενώ είναι εντυπωσιακό ότι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα στο Μεξικό και, από το 2019 που βρέθηκε στην Ανδρών, έχει καταγράψει ήδη 56 συμμετοχές και 14 γκολ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στο Μεξικό, προκειμένου να μας μιλήσει για την περίπτωσή του και, παράλληλα, να εμπλουτίσει το ρεπορτάζ.

“Στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του – Μπορεί να τον περιμένει ο Παναθηναϊκός;”

Πλην του Παναθηναϊκού υπάρχει και από αλλού ενδιαφέρον για την περίπτωσή του;

“Σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον από Ιβηρική. Μένει ελεύθερος, ίσως πάρει τον χρόνο του άλλωστε για να απαντήσει πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Και ο Παναθηναϊκός δεν ξέρω αν έχει τον χρόνο για να τον περιμένει”.

“Πολυεργαλείο στο γήπεδο – Αντι-Μπερνάρ στην 11άδα – Μαζί με Μπακασέτα”

Ποιες είναι οι θέσεις που αγωνίζεται;

“Μπορεί να παίξει όλη την πλευρά, είναι πολυεργαλείο, βοηθάει και στο build up, μπορεί να δώσει βοήθεια αμυντικά, έχει τακτική αντιληψη και ποιότητα”.

Ο Μπερνάρ θα αποχωρήσει από την ομάδα – Μπορεί ο Αντούνα να καλύψει τη θέση του;

“Θα μπορούσε να έρθει στη θέση του Μπερνάρ, αλλά με πιο πληθωρικό ρόλο. Ο Μπερνάρ κάνει συγκεκριμένα πράγματα, ενω ο Αντούνα δίνει λύσεις σε πολλούς σχηματισμούς, είναι πιο πληθωρικός. Μπορεί να δώσει κι αλλού λύσεις”.

Θα μπορούσε να ταιριάξει με τον Μπακασέτα στην επίθεση του Παναθηναϊκού;

“Ναι, φυσικά, αλλά το ζητούμενο είναι τι ακριβώς ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Γιατί ο Αντούνα είναι αυτό που λεμε τζόκερ, μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Ο Παναθηναϊκός τι παίκτης ψάχνει ακριβώς;”.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top