Αθλητικά

Ξαφνικό “μπάχαλο” με Καϊσέντο: απέρριψε τη Λίβερπουλ και θέλει μόνο την Τσέλσι!

Ξαφνικό

 Το πρωί οι Reds μπορεί ν’ ανακοίνωσαν την ακριβότερη μεταγραφή, όλων των εποχών στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου: 127 εκ. ευρώ, στη Μπράιτον για τον Μόισες Καϊσέντο.

 Αργά το απόγευμα όμως, ο 21χρονος μέσος από το Εκουαδόρ το μετάνιωσε ξεκαθαρίζοντας πως θέλει μόνο την Τσέλσι, στην οποία είχε ήδη δώσει τον λόγο του.

Ύστερα από τα νέα δεδομένα, κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι θα γίνει, εάν θα γίνει και πότε, εάν θα ματαιωθεί ή όχι, η ακριβότερη μεταγραφή ποδοσφαιριστή στην Αγγλία ξεπερνώντας τα 126εκ. ευρώ (συν bonus) που έδωσε η Άρσεναλ στην Ουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις και τα 121 που είχε δώσει, τον Ιανουάριο η Τσέλσι στη Μπενφίκα για τον Έντσο Φερνάντεζ.

 Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο η Τσέλσι, που είχε φτάσει να προσφέρει να προσφέρει έως και 100εκ. ευρώ στη Μπράιτον, μετά την ανακοίνωση της αποδοχής της προσφοράς από τη Λίβερπουλ των 127εκ. ευρώ, «χώθηκε» εκ νέου στις διαπραγματεύσεις, πρόσφερε στη Μπράιτον 128 και ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή ν’ αναβάλλει το ταξίδι του στο Λίβερπουλ όπου τον περίμεναν για τις ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας.

 Ο παίκτης από το Εκουαδόρ συμφώνησε κι επειδή είχε ήδη δώσει τον προφορικό του λόγο στην Τσέλσι αυτές τις ώρες βρίσκεται στο Λονδίνο εν αναμονή των όποιων εξελίξεων.

To Top