Αθλητικά

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – “Δεν θα πωλούσα τον Ίνγκασον” – “Καρφιά” για τις μεταγραφές

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Δεν θα πωλούσα τον Ίνγκασον" - "Καρφιά" για τις μεταγραφές

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε τόσο στα μεταγραφικά της ομάδας, αλλά και στις φήμες περί αποχώρησης του Ισλανδού στόπερ.

Τάσος Τασιόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν την Μίντιλαντ να καταθέτει πρόταση στον Δικέφαλο για την αγορά του Σβέριρ Ίνγκασον. 

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πορευτεί χωρίς τον Ίνγκασον στην άμυνά του. Βλέπουμε ότι δεν έχει γίνει μεταγραφή ακόμα και η απώλεια του Ίνγκασον θα ήταν βαριά για την ομάδα. 

Αν τον πουλήσεις, πρέπει να έχεις άμεσο αντικαταστάτη. Πρέπει για τέτοιες περιπτώσεις να έχεις κάνει από πριν προεργασία και να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να έχεις εναλλακτική. Πρέπει να έχεις τσεκαρισμένους 100 παίκτες και μετά να μπαίνεις σε διαδικασία να πουλήσεις. Πρέπει να είναι πολύ υψηλό το αντίτιμο για να πουλήσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή τον Ίνγκασον. 

Ο Ισλανδός κάνει κουμάντο στο γήπεδο και θα είναι τεράστια απώλεια αν φύγει τώρα από τον ΠΑΟΚ. Οι μεταγραφές γίνονται νωρίς, πριν τελειώσουν οι υποχρεώσεις. Από τον Ιανουάριο φωνάζει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει φορ. Είναι κάποιες θέσεις που βλέπεις ότι η ομάδα χωλαίνει και θα έπρεπε ήδη να έχει κινηθεί. Όσο περνάει ο καιρός, δεν βοηθάει. Ο Λουτσέσκου από την αρχή ζήτησε μεταγραφές κι αυτό είναι ξεκάθαρο, καθώς έρχεται νωρίς και ο ευρωπαϊκός αγώνας”, είπε ο Τάσος Τασιόπουλος.

To Top