Αθλητικά

“Ξεμούδιασμα” για ΠΑΟ με 10/22 τρίποντα – Ντεμπούτο για Σλούκα, Βιλντόσα – Απρόοπτο με Αταμάν (Vid)

"Ξεμούδιασμα" για ΠΑΟ με 10/22 τρίποντα - Ντεμπούτο για Σλούκα, Βιλντόσα - Απρόοπτο με Αταμάν (Vid)

Το Τριφύλλι έδωσε το πρώτο του προπονητικού χαρακτήρα φιλικό και επικράτησε με σκορ 91-80 της Κρκα Νόβο Μέστο

Σούπερ προσφορά* για τα προημιτελικά στο Pamestoixima.gr | 21+

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 91-80 της ΚΚ Krka Novo Mesto στην πρώτη φιλική αναμέτρηση για τη φετινή σεζόν που έλαβε χώρα στην πόλη Kranjska Gora της Σλοβενίας! Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του τριφυλλιού αναδείχθηκε ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι με 21 πόντους.

Οι δύο ομάδες κινήθηκαν κοντά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και έπειτα από τρία αγωνιστικά λεπτά το σκορ ήταν ισόπαλο στο 6-6. Στο 7το τριφύλλι πήρε το προβάδισμα με δύο πόντους (13-11), ενώ στο 8’ διαμορφώθηκε το 20-18, προτού ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο με την KK Krka Novo Mesto να βρίσκεται μπροστά με 20-22. Στο 14ο λεπτό οι πράσινοι μείωσαν την απόσταση από τον αντίπαλό τους στον πόντο (27-28), με το ημίχρονο να κλείνει στο 43-47.

Στο 21’ ο Παναθηναϊκός πλησίασε σε 46-49, με την KK Krka Novo Mesto να ξεφεύγει τα επόμενα λεπτά (50-57, 24΄) και τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν να μειώνουν ξανά και στο 25’ να κάνουν το 55-59. Στον εναπομείναντα χρόνο ο πίνακας του σκορ έδειξε το 64-69 (28’), με την τρίτη περίοδο να τελειώνει στο 69-74. Ο Παναθηναϊκός βρήκε τις λύσεις για να προσπεράσει στο σκορ με 75-74 στο 32ο λεπτό και στη συνέχεια διεύρυνε τη διαφορά του φτάνοντας στο 80-74 (35’). Με όμορφες συνεργασίες, μάλιστα, κατάφερε να ανοίξει την «ψαλίδα» από την KK Krka Novo Mesto. Στο 39΄έγινε το 87-80 και το ματς ολοκληρώθηκε στο +11 για τους πράσινους (91-80).

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 43-47, 69-74, 91-80

Σερέλης: «Το πρώτο που θέλαμε να δούμε ήταν η διάθεση»

Ο εκ των άμεσων συνεργατών του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, μίλησε για το πρώτο φιλικό της ομάδας και τόνισε ότι: «Στην ουσία ήταν η πρώτη μας προσπάθεια να παίξουμε 5vs5 σε συνεχόμενο διάστημα. Είμαστε ακόμη πάρα πολύ κουρασμένοι, έχουν κάνει πολύ καλές προπονήσεις τα παιδιά! Θέλαμε να δούμε κάποια συστήματα, καθώς είναι όλα καινούργια στην ομάδα, να δούμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε και σιγά-σιγά να προσαρμόσουμε το αμυντικό μας πλάνο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, μας λείπουν και πέντε παίκτες! Αλλά η διάθεση ήταν το πρώτο πράγμα που θέλαμε να δούμε και το πώς μπορούν να συνεργαστούν κάποιοι παίκτες ως μία νέα ομάδα!».

***Ο Εργκίν Αταμάν έχει μια αδιαθεσία σήμερα και ταλαιπωρείται από πόνο στο στομάχι. Όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να βρίσκεται κανονικά στο γήπεδο και στον πάγκο της ομάδας που ανέλαβε το φετινό καλοκαίρι μετά την απόλυτα επιτυχημένη πορεία του με την Εφές και τις δύο Euroleague που κατέκτησε.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τα social media της ΚΑΕ:

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top