Αθλητικά

Υπόκλιση σε ΠΑΟ από γνωστό παίκτη της Euroleague – “Θα είναι από τις καλύτερες ομάδες φέτος” (vid)

Υπόκλιση σε ΠΑΟ από γνωστό παίκτη της Euroleague - "Θα είναι από τις καλύτερες ομάδες φέτος" (vid)

Μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει οι κινήσεις των Πρασίνων το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα ξένος παίκτης σε δηλώσεις του σημείωσε πως το Τριφύλλι θα έχει από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Βλάντιμιρ Λούτσιτς: Στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί σε λίγες μέρες η Μπάγερν Μονάχου, που είναι καλεσμένη του Παναθηναϊκού στο 5ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, με τον Σέρβο γκαρντ των Βαυαρών να κάνει δηλώσεις και να αναφέρει πως έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τις μεταγραφές των Πράσινων, χαρακτηρίζοντας το Τριφύλλι ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague για την προσεχή σεζόν. 

Είναι ένα τουρνουά με απίστευτες ομάδες. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε ωραία πράγματα το φετινό καλοκαίρι. Πιθανότατα θα είναι από τις καλύτερες ομάδες, τόσο σε επίπεδο παικτών, όσο και σε επίπεδο προπονητικού επιτελείου φέτος στην EuroLeague.

Η Παρτίζαν επίσης, μετά την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τα αποτελέσματα που είχαν στην πρώτη τους χρονιά στην EuroLeague. Πιθανότατα, όλοι περιμένουν ότι φέτος θα κάνει ένα βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν. Θα είναι ένα σπουδαίο τουρνουά σε μία όμορφη πόλη“, είπε ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς.

To Top