Αθλητικά

Υπόκλιση στους παίκτες της Εθνικής από Πογιέτ – Αποκάλυψη για Μπάντλοκ – “Νιώσαμε σπίτι μας” (vid)

Πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση των διεθνών στον αγώνα με την Ιρλανδία ήταν ο Ουρουγουανός τεχνικός όπως ανέφερε στις δηλώσεις του, ενώ παράλληλα… υποκλίθηκε και στον κόσμο που πήγε στην OPAP Arena.

Γκουστάβο Πογιέτ: Στην απόδοση των Ελλήνων παικτών και στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ιρλανδία στάθηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ο Μπάντλοκ ήταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι με πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες.

Για το ότι η ομάδα πήρε το τρίποντο και τις σκέψεις του:Ήταν υπέροχο ματς, ήταν απίστευτη προσπάθεια. Είχαμε δύσκολο ματς. Νιώσαμε ότι παίζουμε σπίτι μας. Υπήρξαν στιγμές που τους χρειαστήκαμε και ήταν εκεί. Τους ευχαριστούμε και δεν θα πιστέψετε πόσο πολύ νοιάζονται οι παίκτες να είναι εδώ“.

Για το ότι η ομάδα έκανε περισσότερες τελικές σε σχέση με αυτές που είχε στο παρελθόν: “Προσπαθήσαμε να παίξουμε έτσι και να κρατήσουμε τη θέση μας. Ο Μπάλντοκ έπαιξε σχεδόν όλο το ματς στον αστράγαλο. Περίμενα ένα παραπάνω γκολ για να είμαι περισσότερο χαλαρός.

To Top