Αθλητικά

Αυτόν θέλει μετά τον Τζούρισιτς ο Γιοβάνοβιτς – “Σκούπα” στον ΠΑΟ, τέλος 6 παίκτες – Στην… έξοδο TOP όνομα!

Αυτόν θέλει μετά τον Τζούρισιτς ο Γιοβάνοβιτς - "Σκούπα" στον ΠΑΟ, τέλος 6 παίκτες - Στην... έξοδο TOP όνομα!

Μεγάλες αλλαγές στους Πράσινους, σειρήνες για ξένο άσο. Στο Τριφύλλι προχωρούν κανονικά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, ωστόσο θα πρέπει να επιταχύνουν τις εξελίξεις!

Ξεκίνησε η νέα σεζόν στο Κορωπί, καθώς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πρώτη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό, πρώτη και για τον Γιάννη Παπαδημητρίου στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή του Tριφυλλιού με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές των πράσινων και να κάνει την πρώτη του ομιλία σε αυτούς.

Μάλιστα έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν λέγοντας πως όλοι μαζί πρέπει να πάνε τον Παναθηναϊκό ακόμα ψηλότερα τα επόμενα χρόνια. Χαρακτηριστικά τους είπε: “Χαίρομαι πολύ που είμαι εδω μαζί σας. Κάνατε φανταστική δουλειά όχι μόνο πέρσι αλλά γενικότερα τα δύο τελευταία χρόνια και το ίδιο πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί ώστε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ακόμα ψηλότερα. Οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαι καθημερινά στη διάθεσή σας”.

Πάντως, πρέπει να πούμε πως στον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να καίγονται για να προχωρήσει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας! 

To Top