Ελλάδα

Αποχαιρέτησε τον Μο Skillz ο Ζιοβάνι: Λυπάμαι για τον θάνατο αυτού του μεγάλου φαν

MOSKILLZ ZIOVANI

Αποχαιρέτησε τον Μο Skillz ο Ζιοβάνι: Λυπάμαι για τον θάνατο αυτού του μεγάλου φαν

Ο ξαφνικός θάνατος του ράπερ Mo Skillz έχει προκαλέσει παγωμάρα στον κόσμο της χιπ χοπ μουσικής και παράλληλα θλίψη στον Ζιοβάνι, τον Βραζιλιάνο πρώην άσο του Ολυμπιακού για τον οποίο είχε γράψει και τραγούδι, με αποτέλεσμα να τον αποχαιρετήσει με μια ανάρτηση στα social media.

Ο 38χρονος Mo Skillz, κατά κόσμον Δημοσθένης Ρούσος, είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα με τη σύζυγο και το παιδί του και ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι, με τους θαυμαστές του να ανυπομονούν. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια, με τον 38χρονο να φεύγει ξαφνικά από τη ζωή προκαλώντας σοκ στον κόσμο της χιπ χοπ μουσικής.

Τα νέα, φυσικά, ταξίδεψαν γρήγορα και έφτασαν και στον Ζιοβάνι, για τον οποίο ο Mo Skillz είχε γράψει τραγούδι, με τον Βραζιλιάνο πρώην άσο του Ολυμπιακού να τον αποχαιρετάει μέσω των socia media.

«Λυπάμαι βαθιά για τον θάνατο αυτού του μεγάλου φαν, Mo Skillz, που κάποτε μού έγραψε ένα τραγούδι. Τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη», ήταν το μήνυμα του Ζιοβάνι.

Story του Ζιοβάνι
Αποχαιρέτησε τον Μο Skillz ο Ζιοβάνι: Λυπάμαι για τον θάνατο αυτού του μεγάλου φαν 2
To Top