Αθλητικά

Αποκάλυψη Αθανασίου για τελικό Κυπέλλου – Δεν είναι οι κάμερες το μεγάλο πρόβλημα στο Βόλο

Αποκάλυψη Αθανασίου για τελικό Κυπέλλου - Δεν είναι οι κάμερες το μεγάλο πρόβλημα στο Βόλο

Το δικό του σχόλιο σχετικά με την έδρα του τελικού Κυπέλλου μετά από τα προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει στο Πανθεσσαλικό έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ, τονίζοντας ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η μη ύπαρξη καμερών.

Νίκος Αθανασίου: Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού τόσο για τον προσεχή αγώνα με τη Λαμία, όσο και για τον τελικό Κυπέλλου μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας σχετικά με τον Πανθεσσαλικό πως πρόκειται για «φαρσοκωμωδία» τα όσα συμβαίνουν, ενώ έκανε γνωστό ότι ότι δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα οι κάμερες στο γήπεδο, υπογραμμίζοντας ότι η μεγαλύτερη ευθύνη είναι της ΕΠΟ.

«Δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα οι αρμόδιοι θα έπρεπε να έχουν πάει σπίτι τους. Όταν η ΕΠΟ είναι η υπεύθυνη για τη διεξαγωγή του τελικού και το καταστατικό λέει για Βόλο, πως γίνεται να βγαίνει και να λέει “δεν πληρώνω”. Δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα αυτό με τις κάμερες. Το σημαντικότερο είναι τα τουρνικέ. Σε ένα κομμάτι καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να παίξει στο ασφαλέστερο γήπεδο της χώρας που είναι στο ΟΑΚΑ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι της ΕΠΟ! Δεν βλέπω κάτι οριστικό σύντομα. Αν ο Άρης και η ΕΠΟ το αποφάσιζαν, θα ήταν έτοιμο το ΟΑΚΑ. Από τη διάθεση που βλέπω είναι ότι στον Άρη προτιμούν χωρίς κόσμο στο Πανθεσσαλικό.»

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Είναι πολύ δύσκολo ματς. Τον δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό στην κανονική διάρκεια. Σίγουρα δεν θα είναι αδιάφορη. Δεν έχει δείξει κάτι συγκεκριμένο για ενδεκάδα ο Τερίμ. Αν δεν βάλει Παλάσιος, πρώτο φαβορί ο Βέρμπιτς. Τον πιστεύει ο Τερίμ παρότι δεν έχει ανταποκριθεί ο Σλοβένος. Πρέπει να έχει το μάξιμουμ της σοβαρότητας ο Παναθηναϊκός για να πάρει το ματς με τη Λαμία», είπε ο Νίκος Αθανασίου.

To Top