Αθλητικά

Αποκάλυψη Τσακίρη: “Αν αποκτηθεί ο Πινέδα θα είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ”!

Αποκάλυψη Τσακίρη: "Αν αποκτηθεί ο Πινέδα θα είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ"!

Στα δεδομένα για την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα και την απόκτηση ενός ή δυο ακραίων μεσοεπιθετικών μετά τον τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης.

Στις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα και στα νέα μεταγραφικά δεδομένα που διαμορφώθηκαν στην ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες, στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης  στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μεξικανού που βρίσκεται στις υψηλές… θέσεις των υποθέσεων που θα απασχολήσουν την ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι, τονίζοντας πως είναι ένα καλό μαντάτο ότι η Θέλτα τον τοποθετεί στη λίστα με τους παίκτες που θα παραχωρήσει το φετινό καλοκαίρι, μιας και έκανε τρομερή σεζόν, πήρε μέρος στο Μουντιάλ και οι Ισπανοί ξέρουν ότι θα έχουν σημαντικά έσοδα από πιθανή μεταγραφή του.

Επισήμανε, ότι από την πλευρά της ΑΕΚ θέλουν αποκτήσουν τον παίκτη, στην πρόταση που θα κατατεθεί, πιθανότατα, θα υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης και αν εφόσον υλοποιηθεί η μεταγραφή, τότε δεδομένα θα αποτελέσει την πιο ακριβή κίνηση στην ιστορία της Ένωσης.

Για την επομένη «μέρα» μετά τον τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες, σχολίασε την ανάγκη να αποκτηθούν δυο ακραίοι επιθετικοί ή ένας, στην περίπτωση που επεκτείνει το συμβόλαιο του ο Νορντίν Άμραμπατ και παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Ελλάδα. Μάλιστα, τόνισε πως θα γίνεται προσπάθεια για να πειστεί ο Μαροκινός, μιας και έχει πολλούς υποστηρικτές, τόσο από το αγωνιστικό τμήμα, όσο και από τη διοίκηση του συλλόγου.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

To Top