Κόσμος

Αργεντινή: Δραματική απόδραση 65χρονης από το φλεγόμενο σπίτι της – Κρεμάστηκε από καλώδιο για να γλ…

Argentina kalwdio

Αργεντινή: Δραματική απόδραση 65χρονης από το φλεγόμενο σπίτι της – Κρεμάστηκε από καλώδιο για να γλιτώσει

Συγκλονίζουν οι εικόνες από βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν μια γυναίκα να προσπαθεί να γλιτώσει από τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της στο Μπουένος Άιρες τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/8).

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής η πυρκαγιά που ξέσπασε σε τριώροφο κτίριο στη συνοικία Σαν Νικολάς της πρωτεύουσας της χώρας ανάγκασε τους ενοίκους να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους. Ωστόσο, μια 65χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο δεύτερο όροφο του κτιρίου, ο οποίος τυλίχτηκε στις φλόγες καθώς από εκεί άρχισε η φωτιά, δεν αποχώρησε εγκαίρως. Για να σωθεί βγήκε στο μπαλκόνι της κρεμάστηκε από ένα καλώδιο.

Σε πλάνα μάλιστα που τράβηξε γείτονας με το κινητό του φαίνεται η 65χρονη γυναίκα να βρίσκεται στο μπαλκόνι της και να κρατιέται από ένα καλώδιο. Στη συνέχεια κάνει άλμα και πέφτει στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου ώστε να γλιτώσει από τη φωτιά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα φέρει εγκαύματα στο 70% του σώματός της και υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αφού διασώθηκε από τους πυροσβέστες μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τέλος, σημειώνεται πως οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, όπου βρισκόταν το διαμέρισμα της 65χρονης.

To Top