Αθλητικά

Ατάκα Νικολακόπουλου: “Τι παίζει με Χάιμε-Ερνάντες – Τρία νέα πρόσωπα του Ολυμπιακού”!

Ατάκα Νικολακόπουλου:

Οι Χάιμε και Ερνάντες που «παίζουν» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και τα τρία νέα πρόσωπα των Πειραιωτών.

Περί Χάιμε και Ερνάντες για τον Ολυμπιακό…

Στο ρεπορτάζ που μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 αναφέρθηκε αρχικά στην αποστολή των Πειραιωτών για τα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς, η οποία έχει τρία νέα πρόσωπα (Μάντι, Αγκιμπού, Φρέιρε) και το ενδιαφέρον της παρουσίας των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών σε αυτήν. Στάθηκε επίσης στη συμμετοχή των Χουάνγκ και Μπουχαλάκη στην 24άδα, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Για τα μεταγραφικά τόνισε ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση για σέντερ φορ και δεύτερου στόπερ (πάντως δεν είναι ο Ντουάρτε ο πρώτος στόχος). Στάθηκε στο ρεπορτάζ από την Αργεντινή για τον Γκαστόν Ερνάντες (διαθέτει ισπανικό διαβατήριο) της Σαν Λορέντσο, σχολιάζοντας ότι ιντριγκάρει η περίπτωσή του, καθώς ψάχνει δεξιοπόδαρο στόπερ ο Ολυμπιακός, ενώ στους Κορδόν και Μαρτίνεθ οι κεντρικοί αμυντικοί από την Αργεντινή.

Για τον Ιβάν Χάιμε είπε ότι πηγές του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία για τους Πειραιώτες για τον Ισπανό άσο, για τον οποίο η Σάρλοτ από το MLS δίνει 7-8 εκατομμύρια, ενώ η Φαμαλικάο ζητάει 13 εκατ. ευρώ!

To Top