Κόσμος

Δασκάλα μαθηματικών σε χριστιανικό σχολείο στην Αλαμπάμα παραδέχτηκε πως έκανε σεξ με μαθητές της

Δασκάλα μαθηματικών σε χριστιανικό σχολείο στην Αλαμπάμα παραδέχτηκε πως έκανε σεξ με μαθητές της

Μια δασκάλα μαθηματικών σε ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο στην Αλαμπάμα κατηγορείται ότι έκανε σεξ με δύο έφηβους που ήταν και οι δύο μαθητές της, σύμφωνα με ένταλμα σύλληψης που εξασφάλισε το Fox News Digital. Η 35χρονη Chrystal Frost, παντρεμένη μητέρα τριών παιδιών, παραιτήθηκε τον περασμένο μήνα από την Crenshaw Christian Academy, γνωστή ως Home of the Cougars για την ποδοσφαιρική της ομάδα, αφού φέρεται να την έπιασαν να ανταλλάσσει άσεμνες φωτογραφίες με έναν μαθητή στο Snapchat.

Η Φροστ παραιτήθηκε στις 24 Αυγούστου και την επόμενη μέρα, το σχολείο ανέφερε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα του Λουβέρν, το οποίο ξεκίνησε έρευνα. «Η Frost έστειλε μια άσεμνη φωτογραφία και ζήτησε από τον μαθητή να στείλει μια φωτογραφία από τους κοιλιακούς κάτω», σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας. Το σχολείο έλαβε μια ανώνυμη πληροφορία ότι ένας 15χρονος μαθητής, που ταυτοποιήθηκε ως GT, είχε μια «γυμνή φωτογραφία του στήθους της καθηγήτριας στο τηλέφωνό του», την οποία είχε μοιραστεί με άλλους συμμαθητές. Εκπρόσωπος της διεύθυνσης ζήτησε εξηγήσεις από την 35χρονη, και εκείνη παραδέχτηκε ότι είχε στείλει μια φωτογραφία «για πλάκα» στην ομάδα των τσιρλίντερ του σχολείου όπου είχε ανασηκώσει το σορτς της για να φαίνονται οι γλουτοί της.  Κατά την έρευνα που ακολούθησε, μαθητής εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς ότι ο έφηβος GT δεν είχε ανταλλάξει μόνο γυμνές φωτογραφίες με τη δασκάλα μαθηματικών, αλλά οι δυο τους είχαν και «σεξουαλικές επαφές», μεταδίδει η New York Post.

Στις 29 Αυγούστου, ο GT παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι η δασκάλα τού είχε στείλει γυμνή της φωτογραφία, προσφέροντάς του σεξ. Συναντήθηκαν τουλάχιστον 4 φορές σε ένα κτήμα που έχει η οικογένειά του, για να ικανοποιήσει η 35χρονη τις άρρωστες ορέξεις της. Σε ένα ξεχωριστό περιστατικό, η εκπαιδευτικός πήγε να συναντήσει το αγόρι που είχαν στείλει οι γονείς του να ταΐσει τα σκυλιά τους, και «του έκανε στοματικό σεξ» μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ο νεαρός είπε στις Αρχές ότι είχε βάλει ο ίδιος τέλος στην αρρωστημένη «σχέση» στις αρχές του καλοκαιριού. Αφού μίλησαν και με άλλους μαθητές, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι η γυναίκα είχε προβεί στις ίδιες πράξεις και με άλλον έφηβο, την προηγούμενη χρονιά. Αφού του έστειλε γυμνή της φωτογραφία και τον ρώτησε αν ξέρει κάποιο μέρος που μπορούν να μείνουν μόνοι, τον συνάντησε σε μια φάρμα όπου προέβη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος του ανήλικου. Σύμφωνα με τον ίδιο «από την αρχή της συνάντησής του μέχρι το τέλος της σεξουαλικής επαφής δεν μίλησαν καθόλου».

Μετά τη συνάντηση αυτή, η Φροστ του έστειλε δύο ακόμη προκλητικές φωτογραφίες της και μετά τον μπλόκαρε στο Snapchat. Κατά την ανάκρισή της από τις Αρχές, η Φροστ φέρεται να παραδέχτηκε τις πράξεις της και συνελήφθη. Πλέον αντιμετωπίζει πλήθος κατηγοριών που αφορούν στην αποπλάνηση ανηλίκων και στη διανομή πορνογραφικού υλικού σε παιδιά.

.

To Top