Αθλητικά

Έρευνα για απαράδεκτη, αντιαθλητική συμπεριφορά – Κορυφαίο όνομα στο προσκήνο – Βαρύ χρηματικό πρόστιμο

Έρευνα για απαράδεκτη, αντιαθλητική συμπεριφορά - Κορυφαίο όνομα στο προσκήνο - Βαρύ χρηματικό πρόστιμο

 Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις διέταξε πειθαρχική έρευνα σε βάρος της Ουγγαρέζας, Κιάρα Τοτ, τόσο για τη μη τήρηση του fair- play, όσο για τον κοροϊδευτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την Κινέζα, Ζανγκ Σουάι κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα Wta 250, στο τουρνουά της Βουδαπέστης.

 Η Τοτ, ύστερα από έναν πόντο της Ζανγκ, το οποίο ήταν κανονικότατα «μέσα», αλλά λανθασμένα υποδείχθηκε «άουτ» και από την Empire, δηλαδή τη διαιτητή έσπευσε αμέσως, με το πόδι της να σβήσει κάθε ίχνος που είχε αφήσει το μπαλάκι πάνω στο κοκκινόχωμα στερώντας τη δυνατότητα του λεγόμενου replay.

 Η εκνευρισμένη, και με το δίκιο της Κινέζα ξέσπασε σε λυγμούς για την αδικία που υπέστη, κι αφού ηρέμησε εγκατέλειψε τον αγώνα διαμαρτυρόμενη, επίσης για τις κοροϊδευτικές γκριμάτσες της Ουγγαρέζας προς το πρόσωπό της, αλλά και τους έντονους πανηγυρισμούς μπροστά στη μύτη της.

Η Τοτ, που έστω ετεροχρονισμένα ζήτησε συγγνώμη από τη Ζανγκ, υποστηρίζοντας ότι είχε πέσει θύμα της έντασης και της αδρεναλίνης της στιγμής απειλείται από την Ομοσπονδία με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.       

To Top