Ελλάδα

H Black Friday γίνεται… Bank Friday με τo Kαταναλωτικό Δάνειο Attica Συμφέρον της Attica Bank!

attica

H Black Friday γίνεται… Bank Friday με τo Kαταναλωτικό Δάνειο Attica Συμφέρον της Attica Bank!

Αν περιμένετε τη Black Friday για μία καλή ευκαιρία, τότε κάντε μία στάση στην Attica Bank! 

Γιατί μόνο για λίγες ημέρες, σας προσφέρει το Καταναλωτικό Δάνειο Attica Συμφέρον με ανταγωνιστικό επιτόκιο 9,5% και δώρο τα έξοδα εξέτασης δανείου!

Γιατί να το προτιμήσετε

Είναι ένα δάνειο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε διαφορετικές ανάγκες. Για παράδειγμα τρέχουσες αγορές οικιακού εξοπλισμού, όπως λευκές συσκευές, ηλεκτρικό εξοπλισμό ή  κάποια επισκευή. Παράλληλα, με το δάνειο αυτό, μπορείτε να ανταποκριθείτε σε τρέχοντα έξοδα όπως δίδακτρα, ιατρικά έξοδα ή ακόμα και οφειλές προς το δημόσιο κι έκτακτες εισφορές. 

Το καταναλωτικό δάνειο Attica Συμφέρον προσφέρεται με ευνοϊκούς όρους και παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα αποπληρωμή σε σταθερές μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις 

Το Attica Συμφέρον ισχύει για ποσά από €1.000 έως €25.000 και διάρκεια: από 6 έως 60 μήνες για ποσό δανείου έως €5.000, από 6 έως 84 μήνες για ποσό δανείου έως €25.000. 

Υπολογίστε τις δόσεις online

Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να υπολογίσετε τη δόση του δανείου που θα χρειαστείτε με τον online υπολογιστή δόσεων της Attica Bank, με ένα κλικ εδώ.

Περισσότερα σε σχέση με τους όρους διάθεσης του Καταναλωτικού Δανείου Attica Συμφέρον της Attica Bank, μπορείτε να απευθυνθείτε στα καταστήματα της Attica Bank ή να καλέσετε στο 210-366 9000 ή να επισκεφθείτε το site της Attica Bank και να ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

To Top