Την ΕΡΤ κατήγγειλε, μέσω ανάρτησής της στο Facebook, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, καθώς, όπως υποστήριξε, η Ραδιοτηλεόραση έκοψε τις δηλώσεις που έκανε κατά την παρουσία της στη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα για την 25η Μαρτίου, ενώ σήμερα, στη στρατιωτική παρέλαση, ο εκφωνητής… την προσπέρασε και πήγε κατευθείαν στον Νίκο Ανδρουλάκη που καθόταν δίπλα της.

«Η ΕΡΤ με το έτσι θέλω έκοψε χτες τις δηλώσεις μου μετά τη μαθητική παρέλαση. Και σήμερα, στη στρατιωτική παρέλαση, ο εκφωνητής δεν ανέφερε καν το όνομα μου: με προσπέρασε και πέρασε στον Νίκο Ανδρουλάκη που στεκόταν μετά από μένα. Γι’ αυτό και στο τέλος αρνήθηκα να κάνω δήλωση – μη σάς βάζω σε κόπο να με λογοκρίνετε μετά, φωτιά πήραν οι κυβερνητικές μονταζιέρες τελευταία» σχολίασε η κ. Ακρίτα.

Και συνέχισε, αναφέροντας στην ανάρτησή της: «Μπορεί, κύριε Ζούλα, να μη γουστάρετε εμένα ως δημοσιογράφο, αλλά είστε υποχρεωμένος να σεβαστείτε θεσμικά την βουλευτή Επικρατείας που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η τηλεόραση είναι δημόσια και την πληρώνουμε όλοι μας – αυτά να τα κάνετε στο αμπέλι του παππού σας. Χρωστάτε μια εξήγηση και μια συγγνώμη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Καταγγελία για τη δημόσια τηλεόραση. Η ΕΡΤ με το έτσι θέλω έκοψε χτες τις δηλώσεις μου μετά την μαθητική παρέλαση. Και…

Posted by Elena Akrita on Monday, March 25, 2024