Η Κωτσόβολος, μέσα σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων και στο πλαίσιο του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι», δώρισε 421 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης στους Οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων» & «Εξέλιξη Ζωής», συμβάλλοντας στο σπουδαίο έργο τους. 

Η Κωτσόβολος προσέφερε 421 συσκευές στους Οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «ΚΥΑΔΑ» και «Εξέλιξη Ζωής» 2

Χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια των ανθρώπων της, αλλά και στην άριστη συνεργασία της εταιρείας με εκπροσώπους των οργανισμών, οι παραδόσεις των 421 συσκευών πραγματοποιήθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ, συμβάλλοντας στον σκοπό του κάθε οργανισμού: του «ΚΥΑΔΑ» (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων) να στηρίξει ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού» να στηρίξει οικογένειες και παιδιά που προστατεύει και βοηθά και της «Εξέλιξης Ζωής» να ενδυναμώσει νέους ανθρώπους -που έχουν μεγαλώσει σε κλειστές δομές προστασίας- στα πρώτα τους βήματα στην ενήλικη ζωή.

Η Κωτσόβολος προσέφερε 421 συσκευές στους Οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «ΚΥΑΔΑ» και «Εξέλιξη Ζωής» 3

Έτσι, η Κωτσόβολος «έσπασε» άλλο ένα ρεκόρ, αφού ξεπέρασε συνολικά τις 2.300 συσκευές πρώτης ανάγκης που έχει προσφέρει σε συνανθρώπους μας από την αρχή του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι», μέχρι και σήμερα.

Και δε σταματά εδώ, αλλά συνεχίζει μαζί με τους καταναλωτές και με όχημα το πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, «Δεύτερο Σπίτι», να δίνει «Δεύτερη Ζωή» σε συσκευές και να στηρίζει ευπαθείς οικονομικά και κοινωνικά οικογένειες, κάνοντας τη Ζωή τους Καλύτερη.

Η Κωτσόβολος προσέφερε 421 συσκευές στους Οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «ΚΥΑΔΑ» και «Εξέλιξη Ζωής» 4

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» και για το πώς μπορείς και εσύ να συμμετέχεις δωρίζοντας τη δική σου συσκευή, θα βρεις εδώ: kotsovolos.gr/pages/second-home   

Δώρισε κι εσύ, λοιπόν, τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι, και άλλαξε τη ζωή κάποιου προς το καλύτερο. Η Κωτσόβολος σε περιμένει να κάνετε REACT μαζί, για έναν Καλύτερο Κόσμο.