Πολιτική

Η Σοφία Ζαχαράκη απαντά στον Θάνο Τζήμερο και στα σεξιστικά του σχόλια – «Οι προσωπικές μου επιλογές…

Η Σοφία Ζαχαράκη απαντά στον Θάνο Τζήμερο και στα σεξιστικά του σχόλια – «Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν»

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη έφτασε νωρίς σήμερα στο νέο υπουργείο, και σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους απάντησε και στον Θάνο Τζήμερο που τη χαρακτήρισε «άγαμη και άτεκνη» με ανάρτησή του στα social media, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και ένα κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της.

«Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν» ανέφερε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

«Σίγουρα πάντως η αγάπη για τα παιδιά, η αγάπη για τον άνθρωπο δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές», συμπλήρωσε η Σοφία Ζαχαράκη.

Τα χυδαία και σεξιστικά σχόλια του Θάνου Τζήμερου

Σχολιάζοντας τα κόμμα που μπήκαν στη νέα Βουλή αλλά και τα πρόσωπα της νέας κυβέρνησης ο Θάνος Τζήμερος έγραψε στο Twitter: «Πάντως το ότι ένα κόμμα που έχει στο πρόγραμμά του την ανατροπή της δημοκρατίας διά των όπλων και την επιβολή δικτατορίας αύξησε τη δύναμή του κατά 45% από το 2019 κανένας δεν το είδε ως άνοδο της ακροαριστεράς. Ούτε το ότι η Αυτής Σουργελότης του ΟΧΙ ξαναμπήκε στη Βουλή. Βούβα περί αυτού, οι εκπρόσωποι της ΝΔ. Φαίνεται με το καλημέρα, πόσα αυγά είναι διατεθειμένοι να σπάσουν».

Αναφερόμενος στην κ. Σοφία Ζαχαράκη έγραψε: «Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής άγαμη άτεκνη για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Όπως ήταν αναμενόμενο το σχόλιο του πυροδότησε πολλές αντιδράσεις με αποτέλεσμα ο Θάνος Τζήμερος να σπεύσει να αποσύρει την τελευταία του φράση για το υπουργείο Οικογένειας.

To Top