Ελλάδα

Καιρός: Προσοχή σε αυτές τις 5 περιοχές – «Σε λίγες ώρες, θα πέσει το νερό που πέφτει σε έναν μήνα»

ΚΑΙΡΙΚΟ

Καιρός: Προσοχή σε αυτές τις 5 περιοχές – «Σε λίγες ώρες, θα πέσει το νερό που πέφτει σε έναν μήνα»

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο μετεωρολόγος του Alpha Γιώργος Τσατραφύλλιας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την κακοκαιρία που έρχεται.

Όπως αναφέρει, o μετεωρολόγος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κυρίως σε πέντε περιοχές της χώρας, αφού τα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα.

«Μεγάλη προσοχή από σήμερα το απόγευμα μέχρι αύριο το μεσήμερι στην Κέρκυρα, στους Παξούς ,στην Πρέβεζα,στην Άρτα και στα Ιωάννινα για ισχυρές βροχές και καταιγίδες.Η πρόβλεψη για αυτές τις περιοχές δείχνει να πέφτει μέσα σε λίγες ώρες το νερό πού πέφτει σε 1 μήνα! Weather2go.grAlpha TV».

Μεγάλη προσοχή από σήμερα το απόγευμα μέχρι αύριο το μεσήμερι στην Κέρκυρα στους Παξούς ,στην Πρέβεζα,στην Άρτα και στα…

Posted by Γιώργος Τσατραφύλλιας on Wednesday, October 25, 2023

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

α. από τις βραδινές ώρες σήμερα (Τετάρτη 25-10-2023) η περιοχή της Κέρκυρας-Παξών και η Ήπειρος.

β. από τις πρωινές ώρες αύριο (Πέμπτη 26-10-2023) η δυτική Στερεά και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου.

γ. από το μεσημέρι πιθανώς η βορειοδυτική Πελοπόννησος.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, από το μεσημέρι στα βόρεια τμήματα και από τις απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, «από το βράδυ και κυρίως αύριο αναμένουμε μια σύντομη μεταβολή με κατά τόπους βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες.

Από Παρασκευή αυτός ο άστατος καιρός θα περιοριστεί προς τα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο με τις παρελάσεις να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας».

To Top