Αθλητικά

“Καρατομήσεις” στον ΠΑΟ, τέλος 12 παίκτες – Θρίλερ με Παπαγιάννη, Ντόρσεϊ – Έκπληξη Αταμάν με 8 ξένους!

"Καρατομήσεις" στον ΠΑΟ, τέλος 12 παίκτες - Θρίλερ με Παπαγιάννη, Ντόρσεϊ - Έκπληξη Αταμάν με 8 ξένους!

Η υπέρβαση Γιαννακόπουλου και οι προτάσεις του νέοου κόουτς! Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αλλάξει πολλά το προσεχές καλοκαίρι, μιας και θα πρέπει να γίνει ξανά ομάδα οκτάδας της Ευρωλίγκας και αυτό απαιτεί πολλές και δραστικές αλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης ολοκλήρωσε μία εφιαλτική σεζόν που ελπίζει ότι θα αφήσει άμεσα πίσω του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δείξει μεγάλη διάθεση για να αλλάξουν όλα για την ομάδα της νέας χρονιάς, ώστε να πάψει να είναι κομπάρσος στην Ευρώπη και δεύτερος στην Ελλάδα, κάτι που συμβαίνει σταθερά την τελευταία διετία.

Κάπως έτσι το τριφύλλι χτυπάει σε όλα τα μέτωπα. Οι ατζέντηδες έχουν αντιληφθεί τι πάει να δημιουργηθεί στο ΟΑΚΑ και προτείνουν πλέον παίκτες που αξίζουν και πάνω από 1.5 εκατομμύριο. Οι άνθρωποι του συλλόγου και ο ιδιοκτήτης του, θα κάνουν τα πάντα για να κάνει το step up η ομάδα.

Ούτως ή άλλως η πιο βασική αλλαγή έχει ήδη εδώ και αρκετό καιρό και αφορά την αλλαγή προπονητή, μιας και έχει ήδη κλεισεί ο Εργκίν Αταμάν. Ο πιο πετυχημένος προπονητής της τελευταίας 5ετίας με 3 Ευρωλίγκες, έναν χαμένο τελικό και μια χρονιά που δεν ολοκληρώθηκε, αλλά η Εφές έπαιζε το καλύτερο μπάσκετ της ιστορίας της!

To Top