Αθλητικά

Νέα υπέρβαση Αγγελόπουλων με κορυφαίο όνομα – Υπέγραψαν ήδη 4 παίκτες, σκάει αποχώρηση έκπληξη!

Νέα υπέρβαση Αγγελόπουλων με κορυφαίο όνομα - Υπέγραψαν ήδη 4 παίκτες, σκάει αποχώρηση έκπληξη!

Η υπόσχεση μετά τον τίτλο και οι πρώτες αλλαγές στο ρόστερ. Στο Λιμάνι ξεκίνησαν ήδη να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν, με την διοίκηση να έχει δεσμευτεί πως θα δώσει ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ. Ποιοι παίκτες ανανεώνουν, ποιοι βρίσκονται στον αέρα και ποιοι αποχωρούν

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βράδυ της Πέμπτης την σχεδόν τέλεια χρονιά του και ήδη ξεκινάει από… σήμερα το πρωί κιόλας, να τρέχει να διευθετήσει τις πολύ σημαντικές εκκρεμότητες ενόψει της νέας χρονιάς.

Και εάν αυτή του Σάσα Βεζένκοφ δεν εξαρτάται από τους Πειραιώτες, αυτές των Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου αφορούν ξεκάθαρα τους Πειραιώτες και υπάρχει μεγάλη αγωνία για να δούμε τι θα γίνει με αυτές τις περιπτώσεις. Εξάλλου, είναι τα πιο… καυτά συμβόλαια, αφού αυτά των Μπλακ και Μπολομπόι περνούν σίγουρα σε δεύτερη μοίρα και ενώ είναι δεδομένα απίθανο να μείνουν και οι 2, ενώ δεν αποκλείεται να φύγουν και οι δύο.

Από εκεί και πέρα, ο Αζάια Κάνααν όπως όλα δείχνουν θα μείνει με μια μικρή μείωση αποδοχών, ενώ μόνο δεδομένη δεν είναι η παραμονή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει ένα καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο από αυτό που λαμβάνει τώρα στους ερυθρολεύκους. 

To Top