Αθλητικά

Ο Αταμάν αποχαιρέτησε την Εφές και “λύγισε” σε ζωντανή μετάδοση! – “Νέα πρόκληση για εμένα ο Παναθηναϊκός” (Vid)

Ο Αταμάν αποχαιρέτησε την Εφές και "λύγισε" σε ζωντανή μετάδοση! - "Νέα πρόκληση για εμένα ο Παναθηναϊκός" (Vid)

Ο Τούρκος προπονητής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του για το “αντίο” του στην Αναντολού Εφές και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του, που θα τον βρει στους Πράσινους.

Ο Εργκίν Αταμάν “λύγισε” στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος από την Αναντολού Εφές, καθώς είπε το “αντίο” του στην τουρκική ομάδα.

«Πάντα αντιμετώπιζα προκλήσεις σε όλη μου τη ζωή. Ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω τη χώρα μου με τον καλύτερο τρόπο στην Ελλάδα. Η Αναντολού Εφές είναι το σπίτι μου, ο σύλλογός μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία την επόμενη σεζόν. Έχω δουλέψει σε αυτόν τον σύλλογο από τα νιάτα μου, όχι ως επαγγελματίας, αλλά ως ερασιτέχνης. Θα είμαι χαρούμενος αν στο μέλλον με αποκαλούν θρύλο της Αναντολού Εφές. Χρειαζόταν μια αλλαγή. Δεν το αποφάσισα μόνος μου, το αποφασίσαμε μαζί με τον πρόεδρό μας. Νομίζω ότι θα είναι καλό και για τις δύο πλευρές. Πρέπει να ρισκάρεις στη ζωή», ήταν τα λόγια του Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του αγώνα στην Σμύρνη ο οποίος προανήγγειλε την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

 

To Top