Κόσμος

Ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε sex tapes με τους Ντόναλντ Τραμπ, Μπιλ Κλίντον πρίγκιπα Άντριου και Ρίτσαρντ Μπράνσον

epstain1

Ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε sex tapes με τους Ντόναλντ Τραμπ, Μπιλ Κλίντον πρίγκιπα Άντριου και Ρίτσαρντ Μπράνσον

Δικαστικά έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα για την υπόθεση του Τζέφρι Έπσταϊν, αναφέρουν ότι διατηρούσε sex tapes με τους Ντόναλντ Τραμπ, Μπιλ Κλίντον πρίγκιπα Άντριου και Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο παιδόφιλος εκατομμυριούχος κατέγραψε κρυφά τις ερωτικές περιπτύξεις τους και φέρεται τουλάχιστον τα τρία άτομα να είχαν πάει με την ίδια γυναίκα, που δεν κατονομάστηκε.

Σημειώνεται, ότι πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα και ορισμένα ονόματα που βρέθηκαν στο πελατολόγιο του Επστάιν, χωρίς να διευκρινίζεται αν αφορούν υποθέσεις τράφικινγκ ή άλλες συναλλαγές.

Από τους περισσότερους από 100 ανθρώπους που κατονομάζονται, ορισμένοι κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα, ενώ άλλοι στα δικαστικά αρχεία διατυπώνουν ισχυρισμούς ή είναι πιθανοί μάρτυρες.

Τα νομικά αρχεία αναδεικνύουν τον κοινωνικό κύκλο γύρω από τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Έπσταϊν, o οποίος είχε βρεθεί νεκρός στις φυλακές πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ περίμενε να του απαγγελθούν κατηγορίες σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Οι φάκελοι περιλαμβάνουν αναφορές στην Johanna Sjoberg, η οποία έχει υποστηρίξει ότι ο πρίγκιπας Άντριου της έπιασε το στήθος, ενώ καθόταν σε έναν καναπέ μέσα στο διαμέρισμα του Έπσταϊν στο Μανχάταν το 2001. Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει δηλώσει ότι οι ισχυρισμοί της είναι «κατηγορηματικά αναληθείς».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Κλίντον κατονομάζεται, επίσης, στα δικαστικά έγγραφα, αν και δεν υπονοείται κάποια παρανομία. Όταν επικοινώνησαν για να σχολιάσουν, οι εκπρόσωποί του παρέπεμψαν σε μια δήλωση, που εξέδωσε το 2019, λέγοντας ότι «δε γνωρίζει τίποτα» για τα εγκλήματα του Έπσταϊν.

To Top