Αθλητικά

“Πονοκέφαλος” στον ΠΑΟΚ με Μισιτζάν – Ενδιαφέρον από ευρωπαϊκή ομάδα να τον παίκτη

"Πονοκέφαλος" στον ΠΑΟΚ με Μισιτζάν - Ενδιαφέρον από ευρωπαϊκή ομάδα να τον παίκτη

Η περίπτωση του Βίρτζιλ Μισιτζάν είναι μια από αυτές που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

ΠΑΟΚ: Η περίπτωση του Βίρτζιλ Μισιτζάν είναι μια από αυτές που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Τβέντε μετά από μια εξαιρετική σεζόν με 10 γκολ και έξι ασίστ σε 41 παιχνίδια και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για τον 29χρονο εξτρέμ και φαίνεται πως έχει φτάσει κοντά σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι πιο… χειροπιαστικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κροατία ο Μισιτζάν βρίσκεται στην λίστα της Χάιντουκ που αναζητά παίκτη για τα άκρα της επίθεσης του, ενώ μαζί με τους Κροατές τον έχουν προσεγγίσει και ομάδες από το Βέλγιο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της κροατικής ιστοσελίδας dnevnik.hr αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής για τον Βίρτζιλ Μισιτζάν :

Πρόκειται για έναν έμπειρο, 29χρονο εξτρέμ της ολλανδικής Τβέντε, ο οποίος θα μπορούσε να φτάσει χωρίς ένα σεντ αποζημίωσης. Το συμβόλαιό του με τον ολλανδικό σύλλογο λήγει το καλοκαίρι, αλλά δεν ενδιαφέρονται μόνο οι άνθρωποι του Σπλιτ για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό.

Στο τραπέζι υπάρχουν προσφορές από τον ΠΑΟΚ και αρκετούς βελγικούς συλλόγους, οπότε η Χάιντουκ γνωρίζει ότι έχει έναν ισχυρό ανταγωνισμό. Τη φετινή σεζόν, έκανε 41 εμφανίσεις για την Twente, σκοράροντας δέκα γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις».

Πηγή: sfina.gr

misidjan

To Top