Αθλητικά

Συμφωνία Ολυμπιακού με Τζέιμς – Έδωσαν το συμβόλαιο Σλούκα οι Αγγελόπουλοι – Ο όρος για να υπογράψει!

Συμφωνία Ολυμπιακού με Τζέιμς - Έδωσαν το συμβόλαιο Σλούκα οι Αγγελόπουλοι - Ο όρος για να υπογράψει!

Έδωσα τα χέρια και περιμένουν τις εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα. Ο Αμερικανός θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να παίξει με τα ερυθρόλευκα κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι Πειραιώτες του έδωσαν ένα τεράστιο ποσό και πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα…

Πριν από λίγες ημέρες ήρθε ξαφνικά στο προσκήνιο… καυτό θέμα σχετικά με πιθανή μεταγραφή του Μάικ Τζέιμς από την Μονακό στον Ολυμπιακό. Αρχικά η φημολογία αναπτύχθηκε στο twitter μέχρι που αναγκάστηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός να γράψει δημόσια πως δεν ενδιαφέρεται για παίκτες που έχουν συμβόλαιο με ομάδες.

Πολλοί το είδαν σαν διάψευση, αλλά ουσιαστικά ήταν μήνυμα που έλεγε ότι έαν μείνει ο Τζέιμς ελεύθερος, θα μπορέσει να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού!

Ούτως ή άλλως είναι αυτό που ακριβώς λείπει στα καλοκουρδισμένα πλάνα του Μπαρτζώκα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του news24world.com ο Μάικ Τζέιμς όχι μόνο ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο, έναντι 3.6 εκατ. ευρώ συνολικά την διετία. Τα χρήματα δηλαδή που έπαιρνε σε ετήσια βάση ο Κώστας Σλούκας!

Πρόκειται για μια κίνηση που εάν ολοκληρωθεί, θα κάνει τους… πάντες να ξεχάσουν την μεταγραφή Σλούκα σε Παναθηναϊκό, από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Εξάλλου, ήταν ένας αγαπημένος της εξέδρας του Παναθηναϊκού και οι πράσινοι οπαδοί δεν πιστεύουν πως αυτό θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, από έναν παίκτη που είχε πανηυγυρίσει ακόμη και το καλάθι του Γιούλ ενάντια στον Φαλ για την περσινή Ευρωλίγκα. 

Πάντως, η Μονακό δεν θέλει να αφήσει τον κορυφαίο παίκτη της την τελευταία διετία να αποχωρήσει. Ειδικά για έναν ανταγωνιστή στην Ευρωλίγκα. Η Μονακό είναι στην παρούσα φάση το φαβορί για να έχει τον παίκτη στο ρόστερ της τη νέα σεζόν, όμως ο Ολυμπιακός θα περιμένει διακριτικά λίγες ημέρες, για να έναν παίκτη που είχε σπάσει το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο παρελθόν. Εξάλλου, οι ερυθρόλευκοι είναι ξεκάθαροι. Ανάβουν το πράσινο φως και τον… ανακοινώνουν, μόνο αν μείνει ελέυθερος!!!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Απόφαση Αγγελόπουλων για μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό – Η κίνηση που κάνει τον ΠΑΟ φαβορί για τη Euroleague!

james

To Top