Ελλάδα

Τα Ευχοστολίδια έκαναν την προσφορά χριστουγεννιάτικη παράδοση

opap3 2

Τα Ευχοστολίδια έκαναν την προσφορά χριστουγεννιάτικη παράδοση

Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δέντρα στολίστηκαν, η λίστα με τα γιορτινά δώρα έχει αρχίσει να συμπληρώνεται και οι βραδινές μας βόλτες φωτίζονται πλέον από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Χριστούγεννα, όμως, χωρίς Ευχοστολίδια δεν υπάρχουν, αφού ο ΟΠΑΠ έχει κάνει την προσφορά, σε παιδιά που έχουν ανάγκη, χριστουγεννιάτικη παράδοση. Για 10η συνεχή χρονιά, η πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ μοιράζει χαμόγελα σε χιλιάδες παιδικά πρόσωπα, δίνοντας ζωή σε ευχές που έχουν αποτυπωθεί σε ζωγραφιές.

Εφέτος, τα Ευχοστολίδια στηρίζουν χιλιάδες παιδιά από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο ΟΠΑΠ μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε στην εκπλήρωση των ευχών τους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για τα Ευχοστολίδια που μας βάζει σε …άκρως Χριστουγεννιάτικο κλίμα:

instagram.com

opap1 2
Τα Ευχοστολίδια έκαναν την προσφορά χριστουγεννιάτικη παράδοση 4

Πώς μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα τις παιδικές ευχές

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, τις οποίες μπορούμε να βρούμε στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις στα εμπορικά κέντρα της Lamda Development The Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα, και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας opapcsr.gr ή κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Συγκεκριμένα, μπορούμε να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες ευχές, ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά – ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Η online πραγματοποίηση ευχών γίνεται μέσω του e-shop των συνεργαζόμενων καταστημάτων Μουστάκας, όπου μπορούμε να βρούμε προεπιλεγμένες επιλογές δώρων.

opap2 2
Τα Ευχοστολίδια έκαναν την προσφορά χριστουγεννιάτικη παράδοση 5

Επιπλέον, για κάθε ευχή που πραγματοποιούμε, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε την αυθεντική ζωγραφιά του παιδιού, ώστε να θυμόμαστε για πάντα τη σημαντική μας προσφορά.

Έτσι, τα εφετινά Χριστούγεννα, αντί για στολίδια, μπορούμε να γεμίσουμε το δέντρο μας με παιδικές ζωγραφιές, έχοντας βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη να χαμογελάσουν.

To Top