Αθλητικά

Τεράστιος Κώστας Παπανικολάου: Ανέλαβε τα έξοδα ομάδας των Γρεβενών για διαμονή στην Αθήνα! (pic)

Τεράστιος Κώστας Παπανικολάου: Ανέλαβε τα έξοδα ομάδας των Γρεβενών για διαμονή στην Αθήνα! (pic)

Ο Πρωτέας υποκλίθηκε στο μεγαλείο ψυχής που διαθέτει ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Παπανικολάου αγωνιζόταν στον Πρωτέα Γρεβενών σε νεαρή ηλικία και δεν ξέχασε από που ξεκίνησε. Ο διεθνής άσος ανέλαβε τα έξοδα διαμονής της ομάδας στην Αθήνα, καθώς θα δώσει τρία παιχνίδια για την National League 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτέα Γρεβενών:

“Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Κώστας Παπανικολάου εκτός της τεράστιας διαχρονικής αθλητικής αξίας του, για ακόμη μία φορά με τις πράξεις του αναδεικνύει εκείνη την συναισθηματική του πλευρά, αναγκάζοντας την οικογένεια του «Πρωτέα» Γρεβενών να υποκλιθεί στο μεγαλείο ψυχής που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας ανέλαβε τα έξοδα της διαμονής της ομάδας στα τρία παιχνίδια που γίνονται στην Αθήνα! Αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες συμμετοχής σε μία μεγάλη κατηγορία, θέλησε να συμβάλει γενναιόδωρα ώστε η πόλη και ο σύλλογος που τον ανέδειξαν να αντέξει σε αυτόν τον μαραθώνιο!

Σε μία εποχή έκπτωσης αξιών, εμφανίζονται άνθρωποι όπως ο Κώστας, να μας αφυπνίσουν και να μας μας θυμίσουν τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες που δυστυχώς χάσαμε σε μία διαδρομή χωρίς πυξίδα!

Κώστα τα Γρεβενά και ο Πρωτέας σε ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε ο Θεός να στα ανταποδώσει με υγεία και οικογενειακή ευτυχία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήτρου-Λονγκ λόγω… Σλούκα – Σκάει νέα μεγάλη μεταγραφή Αγγελόπουλων – Από Euroleague ο αντι-Πετρούσεφ!

To Top