Αθλητικά

Τότε υπολογίζει σε Μάρκος Αντόνιο ο Λουτσέσκου – Ποιον στέλνει στην β’ ομάδα!

Τότε υπολογίζει σε Μάρκος Αντόνιο ο Λουτσέσκου - Ποιον στέλνει στην β' ομάδα!

Η προετοιμασία για την πρεμιέρα στην Ευρώπη και η είσοδος του Μάρκος Αντόνιο.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ελσίνκι για την 1η αγωνιστική του Europa Conference League μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου του βορρά αρχικά αναφέρθηκε στο βεβαρημένο πρόγραμμα της ομάδας του Λουτσέσκου, ενώ μίλησε και για τον Φιλίπε Σοάρες αλλά και τις πολλές επιλογές που υπάρχουν πλέον στο κέντρο: 

«Θα ποντάρει πιο πολύ στον καλοκαιρινό κορμό ο Λουτσέσκου με την Ελσίνκι. Την άλλη εβδομάδα λογικά θα δούμε Μάρκος Αντόνιο. Κατά πάσα πιθανότητα ο Φιλίπε Σοάρες θα παίξει με τον ΠΑΟΚ Β’ από την στιγμή που δεν επετεύχθη κάποιος δανεισμός», ανέφερε αρχικά ενώ συνέχισε: «Κανείς δεν παραβλέπει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ζορίζεται επιθετικά και θέλει να το διορθώσει αυτό ο Λουτσέσκου».

Για το ματς με την Ελσίνκι ανέφερε: «Είναι μια ομάδα που παίζει ένα διαφορετικό τρόπο ποδοσφαίρου. Κερδίζει αυτομάτως αβαντάζ ο ΠΑΟΚ αν την κερδίσει. Στόχος είναι να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί με την Ελσίνκι και την Αμπερντίν και να κυνηγήσει ό,τι καλύτερο μπορεί με την Άιντραχτ. Θα φύγει προπαραμονή του ματς για να εγκλιματιστεί με το διαφορετικό περιβάλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή ελεύθερου στόπερ στον ΠΑΟΚ – Παίζει και αριστερός μπακ – Ποιος υπέγραψε με τον Δικέφαλο!

To Top