Πολιτική

Βασίλης Στίγκας: Διέγραψα από τους «Σπαρτιάτες» τους βουλευτές που πρωτοστάτησαν στην ανταρσία

stigas1

Βασίλης Στίγκας: Διέγραψα από τους «Σπαρτιάτες» τους βουλευτές που πρωτοστάτησαν στην ανταρσία

«Η κατάσταση στο κόμμα είχε γίνει αφόρητη. Ποτέ όμως δεν ήμουν χειραγωγούμενος. Δεν έλεγα ψέματα όταν έλεγα ότι δεν είμαι αχυράνθρωπος. Είμαι οικογενειάρχης με αρχές και αξίες. Δεν είναι όλοι οι βουλευτές καθοδηγούμενοι, ενδεχομένως θα υπάρχουν και έντιμοι. Διέγραψα όσους πρωτοστάτησαν» τόνισε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας μιλώντας πριν από λίγα λεπτά στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, μετά την επίδοση επιστολής προς τον Πρόεδρο της Βουλής με την οποία θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους βουλευτές Δημητροκάλλη Ιωάννη, Κατσιβαρδά Χαράλαμπο και Κόντη Ιωάννη.

Παράλληλα χαρακτήρισε «εκ του πονηρού» το αίτημα βουλευτών του για την άμεση διεξαγωγή συνεδρίου, λέγοντας πως «θέλουν να βάλουν χέρι στην κρατική χρηματοδότηση».

Ξεκαθάρισε πως «με τον Κασιδιάρη δεν έχω σχέση», προσθέτοντας ότι ήταν «συνειδητή» η ανακοίνωση της Κυριακής των εκλογών που τον ευχαρίστησε, καθώς «με στήριξε και τον στήριξα, ήθελα να κλείσω λογαριασμούς».

Τέλος, ερωτηθείς για το εάν έχει τους βουλευτές για να διατηρήσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα, είπε… «και ναι και όχι. Υπάρχουν βουλευτές μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, είναι προβληματισμένοι, είναι ναι μεν αλλά. Ορισμένοι σκέφτονται κάποια πράγματα. Πιθανόν να δώσω συνέντευξη Τύπου αύριο, θα πω και ονόματα και όσα στοιχεία έχω».

To Top