Αθλητικά

“Βόμβα” μεγατόνων στους Μπακς – Τοπ μεταγραφή που… κρατάει Γιάννη στο ρόστερ – Παροξυσμός στο NBA! (pic)

"Βόμβα" μεγατόνων στους Μπακς - Τοπ μεταγραφή που... κρατάει Γιάννη στο ρόστερ - Παροξυσμός στο NBA! (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε κινήσεις για πρωταθλητισμό και στο Μιλγουόκι τον άκουσαν, κάνοντας μια εκπληκτική μεταγραφή.

Επίσημη είναι η “βόμβα” του καλοκαιρού στο NBA, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντέμιαν Λίλαρντ!

Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή, που δείχνει τις διαθέσεις των “ελαφιών” για τη νέα χρονιά και που ίσως πείσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει, αφού τόνιζε σε δηλώσεις του το προηγούμενο διάστημα ότι θέλει να δει κινήσεις για πρωταθλητισμό από τους Μπακς.

Στην ανταλλαγή για την απόκτηση του Λίλαρντ εμπλέκονται τρεις ομάδες. Συγκεκριμένα οι Μπακς έστειλαν στο Πόρτλαντ τον Τζρου Χόλιντεϊ και δύο draft picks, ενώ ο Γκρέισον Άλεν πηγαίνει στους Φοίνιξ Σανς που αποκτούν από τους Μπλέιζερς τους Γιουσούφ Νούρκιτς, Νασίρ Λιτλ και Κίον Τζόνσον.

Το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσουν ο ΝτεΆντρε Έιτον και ο ρούκι Τουμανί Καμαρά, με τους Μπακς τα ξημερώματα της Πέμπτης, να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Ντέμιαν Λίλαρντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μπακς αναφέρει:

Ο Ντέιμ είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που η ηγετική του ικανότητα, η εμπειρία του και η ικανότητά του να παίρνει τις σωστές αποφάσεις την κρίσιμη στιγμή, θα δέσει άψογα με το γεμάτο και υψηλού επιπέδου ρόστερ που διαθέτουμε. Γνωρίζουμε ότι οι απαιτήσεις σας για την φετινή σεζόν είναι υψηλές και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε.

Το προπονητικό camp θα ξεκινήσει την Τρίτη, υπό την ηγεσία του προπονητή μας Έντριαν Γκρίφιν, που έχει μαζί του ένα εξαιρετικό επιτελείο. Οι ομάδας μας είναι ενωμένη και αυτό περιλαμβάνει και εσάς, τους εκπληκτικούς μας φιλάθλους. Θα σας δούμε όλους στο Fiserv Forum. Πάμε Μπακς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει την Εθνική ο Σπανούλης – Οι 2+1 πρώτες… βόμβες – Ούτε “γεια” πλέον Μπαρτζώκας και Σλούκας;

To Top