Αθλητικά

Βρήκε γκολτζή-“λαβράκι” στο MLS ο Κορδόν – 44 γκολ και 19 ασίστ – Κρούση για την απόκτησή του! (Vids)

Βρήκε γκολτζή-"λαβράκι" στο MLS ο Κορδόν - 44 γκολ και 19 ασίστ - Κρούση για την απόκτησή του! (Vids)

Στην αναζήτηση ενός “καθαρόαιμου” φορ στρέφουν την προσοχή τους στο λιμάνι, μετά την απόκτηση του Όλα Σολμπάκεν.

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Όλα Σολμπάκεν και πλέον στρέφεται σε αναζήτηση επιθετικού, θέλοντας να κλείσει το θέμα μέχρι την Δευτέρα (4/9), προκειμένου να δηλωθεί όποιος παίκτης αποκτηθεί, στην ευρωπαϊκή λίστα.

Τα ονόματα των Κάρλος Βινίσιους και Κάρλος Φερνάντες εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο, όπως και αυτό του φορ της Μπολόνια, Σίντνεϊ Φαν Χόιντονκ, ενώ οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να μίλησαν με τη Μονακό για τον Μάιρον Μποαντού, προκειμένου να αποκτηθεί δανεικός. Ο 21χρονος φορ είχε πάει στους Μονεγάσκους με 21 εκατ. ευρώ, μετά από μια τρομερή σεζόν με την Άλκμααρ. 

Την ίδια ώρα στο προσκήνιο έχει έρθει ακόμα μία περίπτωση, αυτή του Χουλιάν Καράνσα της Φιλαδέλφεια Ούνιον από το MLS. Πρόκειται για 23χρονο Αργεντινό, που έχει ξεχωρίσει ο Αντόνιο Κορδόν και φέρεται να του έχει κάνει κρούση, με το συμβόλαιό του να λήγει τον προσεχή Δεκέμβριο.

Ο Καράνσα έχει αγωνιστεί επίσης σε Ίντερ Μαϊάμι και Μπάνφιλντ και συνολικά σε 160 ματς καριέρας μετράει 44 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 19 ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία λογίζεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt.

To Top