Ελλάδα

Ξέσπασαν η Νικολέττα Καρρά κι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης για τον θάνατο του αλόγου στην Κέρκυρα – «Δεν…

alogo1

Ξέσπασαν η Νικολέττα Καρρά κι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης για τον θάνατο του αλόγου στην Κέρκυρα – «Δεν αντέχω τόση ντροπή»

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας μετά το θάνατο αλόγου που μετέφερε άμαξα με τουρίστες. Για το περιστατικό, για το οποίο διεξάγεται έρευνα από τις αρχές, πήραν θέση και οι ηθοποιοί Νικολέττα Καρρά και Μιχάλης Λεβεντογιάννης με αναρτήσεις τους στο Instagram.

«Δεν αντέχω τόση ντροπή. Δεν αντέχεται τέτοια αναισθησία από το ανθρώπινο είδος, πως αφήνουν ψυχές να ταλαιπωρούνται και να πεθαίνουν έτσι… Πως γίνεται. Θυμός, θλίψη και απελπισία μαζί. Το σκέπασαν νεκρό και πήγαν να πάρουν το επόμενο που θα χρησιμοποιήσουν… τέρατα…», έγραψε η Νικολέττα Καρρά στην ανάρτησή της στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by Nikoletta Karra (@nicolekarra_official)

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, στο μεταξύ, ο οποίος λατρεύει τα άλογα και όπως έχει παραδεχθεί ένα αναπτύξει μια σχέση ζωής μαζί τους, σημείωσε: «Δυστυχώς πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι όσοι ανεβαίνουν στις άμαξες ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες για να κάνουν τις βόλτες τους, είναι το ίδιο συνένοχοι με αυτούς που οδήγησαν το άλογο σε αυτή την κατάσταση. Έφυγε με φρικτό τρόπο σε ένα τσιμέντο που η θερμοκρασία του έφτανε στους 65 βαθμούς Κελσίου. Πρέπει τώρα να συνταχθεί νόμος αποκλειστικά για την προστασία των ιπποειδών, διαφορετικά ο καθένας μπορεί να τα εκμεταλλεύεται μέχρι θανάτου για μια βόλτα των 10 ευρώ».

Leventogiannis Instagram
Ξέσπασαν η Νικολέττα Καρρά κι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης για τον θάνατο του αλόγου στην Κέρκυρα – «Δεν... 3

To Top