Αθλητικά

“Ξηλώνει” όλη την ομάδα ο Γιαννακόπουλος – “Το πολύ 3-4 να μείνουν” – Βιλντόσα και άλλοι δύο οι πρώτες κινήσεις!

Γενναία… εκκαθάριση έρχεται στο Τριφύλλι μετά την φετινή αποτυχημένη σεζόν.

Ελάχιστα θα θυμίζει ο Παναθηναϊκός της επόμενης περιόδου τον φετινό απογοητευτικό, όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα υπάρχει γενναία εκκαθάριση στο ρόστερ. Το πολύ 3-4 παίκτες θα μείνουν από τη φετινή ομάδα τη νέα σεζόν. Ο Μαντζούκας, ο Π. Καλαϊτζάκης και θα δούμε για τον Παπαγιάννη. Ο Γκριγκόνις που έχει συμβόλαιο έχασε πόντους, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για να μείνει ο Τόμας. Ο Σαμοντούροβ και ο Αβδάλας ίσως πάνε δανεικοί. Φαίνεται πως οι τρεις πρώτες μεταγραφές θα είναι οι Βιλντόσα, Μωραΐτης και Κ. Αντετοκούνμπο», ανέφερε.

 

Όσο για το χθεσινό ζοφερό σκηνικό στο ΟΑΚΑ είπε: «Ο περισσότερος κόσμος αποχωρούσε ειρηνικά από το γήπεδο με εξαίρεση αυτούς τους λίγους που προκάλεσαν και τα επεισόδια. Έγιναν πολύ μεγάλες φθορές στο ΟΑΚΑ, ακόμη και στη γραμματεία και δεν υπήρχε ο εξοπλισμός για να συνεχιζόταν το ματς. Από τον Παναθηναϊκό κατηγορούν τον διαιτητή Κορομηλά για την απόφαση να εκκενώσει το γήπεδο, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας. Θεωρούν πως μετά από αυτή την απόφαση υπήρξαν ακόμη πιο έντονες αντιδράσεις και επεισόδια στο ΟΑΚΑ».

To Top