Αθλητικά

Υπογράφει ο Εζέ στον Ολυμπιακό, τελευταία ενημέρωση για Ορτέγκα – Οι δυσκολίες για Ιντρίσι και Ελ Γκάζι

Υπογράφει ο Εζέ στον Ολυμπιακό, τελευταία ενημέρωση για Ορτέγκα - Οι δυσκολίες για Ιντρίσι και Ελ Γκάζι

Μέχρι και τέσσερις μεταγραφές ενδέχεται να ανακοινώσουν οι Πειραιώτες τα επόμενα 24ωρα!

Και στην Αργεντινή τόνιζαν ότι απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, καθαρά γραφειοκρατικής φύσεως, έτσι ώστε ο Χεζέ να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 21χρονος χαφ έχει αποχαιρετήσει ήδη τους συμπαίκτες του στην Ουρακάν, τους έχει ενημερώσει ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και πλέον απομένουν τα τυπικά (ανταλλαγές εγγράφων κλπ), προκειμένου να έρθει εντός της εβδομάδας στη χώρα μας, να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Καμία ανησυχία για Ορτέγκα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του Φρανσίσκο Ορτέγκα. Εύλογα δημιουργούνται κάποιες απορίες και ερωτηματικά για ποιο λόγο π. χ. δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα.

Η ουσία είναι ότι πρόκειται για ένα «παιχνιδάκι» της Βελέζ, από το οποίο δεν θα βγει κερδισμένη όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ. Ο Ορτέγκα πιέζει από την πλευρά του να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του, προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.

Υψηλός δείκτης δυσκολίας για Ιντρίσι και Ελ Γκάζι

Ο Αντόνιο Κορδόν αναζητάει έναν εξτρέμ από το «πάνω ράφι» για τα ελληνικά δεδομένα. Και η αλήθεια είναι ότι οι Ουσάμα Ιντρίσι της Σεβίλλης και Ανουάρ Ελ Γκάζι της Αϊντχόφεν είναι δύο παίκτες που για τη χώρα μας είναι πολυτέλεια, βάσει του βιογραφικού τους. Είναι σαφές επίσης ότι όταν εξετάζονται τέτοιοι ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός θα καλείται να βγει νικητής και στις μάχες που θα δώσει με ομάδες από καλύτερες Λίγκες. Για παράδειγμα ο Ιντρίσι τα πήγε περίφημα πέρσι με την Φέγενορντ (είχε δοθεί δανεικός από τη Σεβίλλη), έχοντας 7 γκολ και 8 ασίστ σε 38 παιχνίδια. Είναι απολύτως φυσιολογικό η ομάδα του Ρότερνταμ να επιδιώκει να τον κρατήσει για ακόμη έναν χρόνο. Σύμφωνα με τον ολλανδικό Τύπο, η Φέγενορντ είναι σε επαφές με τη Σεβίλλη για την ανανέωση του δανεισμού του. Ο Ολυμπιακός φυσικά από την πλευρά του δεν παρατάει καμία υπόθεση. Ούτε και του Ελ Γκάζι που είναι εξίσου δύσκολα, καθώς ναι μεν η «πολιορκία» των Σαουδάραβων γίνεται ολοένα και πιο έντονη, αλλά υπάρχει και η προοπτική της Μπεσίκτας που εμφανίζεται αποφασισμένη να προσφέρει «γη και ύδωρ» για τον βιρτουόζο εξτρέμ.

Πηγή: fosonline.gr

To Top